The Walking Dead: Dead City – Το νέο trailer σάς μεταφέρει σε μία Νέα Υόρκη γεμάτη zombie

Η νέα spin-off σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο
06 Μαΐου 2023 16:51
The Walking Dead: Dead City – Το νέο trailer σάς μεταφέρει σε μία Νέα Υόρκη γεμάτη zombie

Το AMC συνεχίζει να προωθεί το The Walking Dead: Dead City και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser βίντεο από τη σειρά, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούνιο.

Το εν λόγω teaser έχει διάρκεια τα 36 δευτερόλεπτα και παρουσιάζει μεταξύ άλλων και πλάνα που δεν είχαμε δει σε παλιότερα trailer. Φυσικά, στο επίκεντρο βρίσκεται ο Negan του Jeffrey Dean Morgan και η Maggie της Lauren Cohan.

Η λεζάντα του νέου βίντεο λέει τα εξής: "Η επανένωση είναι πολύ καλή…Ο Negan και η Maggie είναι και πάλι μαζί και κατευθύνονται προς στη Νέα Υόρκη. Μπορούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον; Μάθετε όταν το The Walking Dead: Dead City θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου σε AMC και AMC+."

Το Dead City: "Οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

The Walking Dead: Dead City – Κυκλοφόρησε το trailer από το spin-off των Negan και Maggie

Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε της κεντρικής σειράς, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν μια πολύ περίεργη σχέση. Επιπροσθέτως, ο Scott M. Gimple των “TWD” είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτή η σειρά θα έχει τους πιο αηδιαστικούς και πιο τέλειους walkers που έχετε δει ποτέ.

Το cast του The Walking Dead έσμιξε και πάλι μετά από καιρό για έναν συγκεκριμένο λόγο. Δείτε τη φωτογραφία τους πατώντας εδώ.

Το Dead City θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το AMC στις 18 Ιουνίου. Δείτε το νέο teaser παρακάτω.