Το cast του The Walking Dead έσμιξε και πάλι μετά από καιρό για έναν συγκεκριμένο λόγο (ΦΩΤΟ)

Για να προωθήσουν τα επερχόμενα spin-off σόου τους
01 Μαΐου 2023 19:39
Το cast του The Walking Dead έσμιξε και πάλι μετά από καιρό για έναν συγκεκριμένο λόγο (ΦΩΤΟ)

Οι πρωταγωνιστές του The Walking Dead βρέθηκαν για ακόμη μια φορά όλοι μαζί για να διαφημίσουν τις επερχόμενες spin-off σειρές τους, οι οποίες θα συνεχίσουν την ιστορία μετά το φινάλε του κεντρικού σόου.

Οι Andrew Lincoln (Rick Grimes), Danai Gurira (Michonne), Norman Reedus (Daryl Dixon), Lauren Cohan (Maggie) και Jeffrey Dean Morgan (Negan) έσμιξαν μετά από καιρό στη Νέα Υόρκη και φωτογραφήθηκαν στα AMC Networks. Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχει περάσει καιρός που οι τέσσερις πρωταγωνιστές ήταν ξανά μαζί, καθώς η 11η και τελευταία σεζόν του The Walking Dead ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ωστόσο, το cast ενώθηκε ξανά για να διαφημίσουν τις νέες σειρές τους. Αυτό που θα δείτε πρώτο είναι το The Walking Dead: Dead City με πρωταγωνιστές τους Cohan και Morgan. Tο επόμενο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το “solo” σόου του Norman Reddus που θα ονομάζεται The Walking Dead: Daryl Dixon και τελευταίο, με 6 επεισόδια, θα είναι το The Walking Dead: Rick & Michonne. Σε αυτό, ο Rick Grimes επιστρέφει στο franchise μετά από καιρό, μαζί με την αγαπημένη του Michonne της Gurira.

Δείτε τη φωτογραφία με την επανένωσή τους:

Πρόσφατα, ο πρόεδρος ψυχαγωγίας των AMC Studios της AMC Networks, Dan McDermott, δήλωσε ότι μετά την 8η και τελευταία σεζόν του Fear The Walking Dead, τα τρία παραπάνω σόου θα ξεκινήσουν μια νέα εποχή για το Walking Dead Universe.

Είναι μια συναρπαστική χρονιά για το σύμπαν του The Walking Dead, καθώς ολοκληρώνουμε ένα επικό ταξίδι στο Fear the Walking Dead, το οποίο έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης.

Και τώρα ετοιμάζουμε να σας παρουσιάσουμε την επόμενη γενιά του franchise με δύο νέες αναμενόμενες σειρές, με πρωταγωνιστές τους Maggie, Negan και Daryl. Μαζί με αυτά τα δύο, θα ξεκινήσει η παραγωγή και του επόμενου κεφαλαίου στην αξέχαστη ιστορία αγάπης του Rick και της Michonne, η οποία θα καταφθάσει την επόμενη χρονιά.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι το The Walking Dead: Dead City θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου, ενώ το The Walking Dead: Daryl Dixon θα παίξει μετά το φινάλε του “Fear the Walking Dead” και το The Walking Dead: Rick & Michonne μέσα στο 2024.