The Witcher 3η σεζόν: Η πρώτη αφίσα προμηνύει ότι μάλλον έρχεται το πρώτο trailer

Κρατηθείτε για την τελευταία παράσταση του Henry Cavill ως Geralt
24 Απριλίου 2023 18:06
The Witcher 3η σεζόν: Η πρώτη αφίσα προμηνύει ότι μάλλον έρχεται το πρώτο trailer

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη αφίσα της πολυαναμενόμενης 3ης σεζόν του The Witcher δίνοντας μια πρώτη ματιά στη τελευταία παράσταση του Henry Cavill ως Geralt, μιας και από την 4η σεζόν θα αναλάβει το ρόλο ο Liam Hemsworth. Η αφίσα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα teaser posters μιας και απεικονίζει τον Geralt και την Yennefer (Anya Chalotra) να αγκαλιάζουν τη Ciri (Freya Allan). 

Η αφίσα δε προσφέρει κάποια ημερομηνία πρεμιέρας -παρά το ότι αναμένεται εντός του καλοκαιριού, αλλά η ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της σειράς αφήνει υπονοούμενο πως αύριο θα αποκαλυφθούν περισσότερα.

"Κρατηθείτε μέχρι αύριο" γράφει η λεζάντα, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως ακολουθεί η κυκλοφορία ενός trailer. Θα τα μάθουμε, λοιπόν, όλα αύριο, καθώς ενδέχεται να δούμε το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του The Witcher. 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πώς θα δικαιολογηθεί σεναριακά η αλλαγή του ηθοποιού από τον Cavill στον Hemsworth, αν και είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο. Μέσα από το TUDUM site του Netflix, ο Liam Hemsworth έκανε την πρώτη του δήλωση ως νέος Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher, λέγοντας τα εξής: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Έχετε δει το deepfake βίντεο που δείχνει περίπου πως θα είναι ο Liam Hemsworth ως Geralt στην 4η σεζόν; Πατήστε εδώ

Η 3η σεζόν του The Witcher αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023.