Only Murders in the Building: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν (ΦΩΤΟ)

Το αποκάλυψε η Selena Gomez
21 Απριλίου 2023 18:15
Only Murders in the Building: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν (ΦΩΤΟ)

Η Selena Gomez μόλις έκανε γνωστό ότι τα γυρίσματα για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς Only Murders in the Building ολοκληρώθηκαν επιτυχώς. Με πρωταγωνίστρια την ίδια και τους Steve Martin και Martin Short, ο νέος κύκλος αναμένεται ανατρεπτικός και με πολλά νέα πρόσωπα που θα συνεχίσουν την ιστορία.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ότι το ήδη λαμπερό cast της σειράς θα εμπλουτιστεί με τρία νέα πρόσωπα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Meryl Streep, θα βρίσκεται στην 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς, ενώ θα δείτε και τους Paul Rudd και Ashley Park.

Δείτε το post της Selena Gomez για το τέλος των γυρισμάτων:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Λοιπόν, ολοκληρώσαμε την 3η σεζόν του Only Murders in the Building. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω τα λόγια για να σας εξηγήσω πόσο όμορφη ήταν αυτή η σεζόν. Ήταν απίστευτα ξεκαρδιστική, με προκλήσεις και για εμένα απλά ένα όνειρο. Θα δημοσιεύσω περισσότερα σύντομα.

H σύνοψη της σειράς έχει ως εξής: Τρεις άγνωστοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις ιστορίες εγκλημάτων, βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε ένα αληθινό.

Το Hulu βρήκε "λίρα 100" με το Only Murders in the Building, τη νέα του κωμική σειρά μυστηρίου, η οποία έχει λατρευτεί από κοινό και κριτικούς. Όχι μόνο για τους χαρακτήρες του, αλλά και για τη γραφή, το πιασάρικο soundtrack και τις έξυπνες ανατροπές του.

Only Murders in the Building: Το trailer για την 3η σεζόν έχει την Meryl Streep και πολλά άλλα

Η 3η σεζόν του Only Murders in the Building θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στη χρονιά στο Disney+. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.