Only Murders in the Building: Η 3η σεζόν τελείωσε αλλά μάθαμε ότι συνεχίζει για 4η σεζόν

Το τρίο των Selena Gomez, Martin Short, Steve Martin θα συνεχίζει να λύνει μυστήρια στην πολυκατοικία του
04 Οκτωβρίου 2023 14:36
Only Murders in the Building: Η 3η σεζόν τελείωσε αλλά μάθαμε ότι συνεχίζει για 4η σεζόν

Μόλις μία μέρα μετά την προβολή του φινάλε της 3ης σεζόν του Only Murders in the Building, το οποίο ήταν απολαυστικό και ανατρεπτικό, είχαμε ευχάριστα νέα για όσους δεν χορταίνουν την τριπλέτα των Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez. 

Έτσι ανακοινώθηκε επίσημα από τη Disney και το Hulu πως το Only Murders in the Building θα συνεχίσει για 4η σεζόν! To 10ο και τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου άφησε την γνωστή τριάδα ξανά σε ένα συγκλονιστικό cliffhanger, το οποίο στήνει τα θεμέλια του μυστηρίου και του φόνου που θα λύσουν την επόμενη σεζόν, μέσα από το ανάρπαστο podcast τους. 

Η 3η σεζόν ήταν όμως και η πιο λαμπερή από άποψη χολιγουντιανών guests αφού συμμετείχε η βραβευμένη με Όσκαρ, Μέριλ Στριπ (Meryl Streep), ο Paul Rudd (Πωλ Ράντ) των Marvel ταινιών, ο Jesse Williams (Detroit: Become Human) και η Ashley Park. 

Το THR ρώτησε τον συνδημιουργό και showrunner, John Hoffman, για το ενδεχόμενο επιστροφής των Streep και Williams στην 4η σεζόν λέγοντας: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ελπίδα για μένα. Τους αγαπώ και τους δύο, τον Τζέσι και τη Μέριλ, όλους. Θέλω να πω, για όνομα του Θεού, θα ήθελα να φέρω πίσω τον Πολ, αν μπορέσουμε. Ακούστε, θα ήθελα να τους φέρω όλους πίσω, και αυτό μπορεί να συμβεί. Θύματα, δολοφόνοι, όλοι μπορούν να παίξουν στο σκηνικό εντός αυτού του είδους των συγκεκριμένων αφηγηματικών μεθόδων που αφηγούμαστε τις ιστορίες μας."

Την επίσημη ανακοίνωση της συνέχειας της σειράς έκανε και το ελληνικό Disney Plus -από όπου προβάλλεται στην χώρα μας- μέσα από το Instagram, αναρτώντας την teaser φωτογραφία για την 4η σεζόν.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ Greece (@disneyplusgr)

Tην σειρά υπογράφουν ως δημιουργοί οι John Hoffman και Steve Martin, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Martin, Short, Gomez, Dan Fogelman (This is Us) και Jess Rosenthal. 

Με την απεργία του σωματείου SAG-AFTRA όμως είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει το Only Murders in the Building στις οθόνες μας.