Η 3η σεζόν του Only Murders in the Building είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Disney+

Έφτασαν τα νέα επεισόδια
08 Αυγούστου 2023 22:15
Η 3η σεζόν του Only Murders in the Building είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Disney+

Το Disney+ στην Ελλάδα ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε την 3η σεζόν του Only Murders in the Building στην υπηρεσία του. Οι νέες περιπέτειες των Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez μόλις ξεκίνησαν και μπαίνουν πάλι στα βαθιά με έναν νέο φόνο.

Αξίζει να αναφέρουμε, ωστόσο, ότι προς το παρόν υπάρχουν μόλις 2 επεισόδια από τον 3ο κύκλο διαθέσιμα, οπότε τα υπόλοιπα θα έρχονται κατά πάσα πιθανότητα κάθε εβδομάδα.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Only Murders in the Building», βρίσκει τους Τσάρλς, Όλιβερ και Μέιμπελ, να ερευνούν έναν φόνο στα παρασκήνια μιας παράστασης του Μπρόντγουεϊ. Ο Μπεν Γκλένροι (Paul Rudd) είναι ένας αστέρας του Χόλιγουντ, του οποίου το ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ διακόπτεται από τον πρόωρο θάνατo του. Με τη βοήθεια της συμπρωταγωνίστριας, Λορέττα Ντάρκιν (Meryl Streep), οι τρείς πρωταγωνιστές ξεκινούν την πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει ποτέ, ενώ ο σκηνοθέτης Όλιβερ προσπαθεί απεγνωσμένα να ξαναφτιάξει την παράσταση του. Η αυλαία ανεβαίνει!

Στον 3ο κύκλο φαίνεται πως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του χαρακτήρα του Paul Rudd (που είδαμε στα τελευταία λεπτά της 2ης σεζόν) είναι η βραβευμένη με Όσκαρ, Meryl Streep, η οποία υποδύεται μια εκ των ηθοποιών του θιάσου του Broadway που ανέβασε ο Oliver Putnam. Έτσι το διάσημο podcast της τριάδας ξεκινά και πάλι τις ηχογραφήσεις για να βρουν τον ένοχο πίσω από τον φόνο του σταρ της θεατρικής παράστασης του Όλιβερ.

Η πρωτότυπη σειρά «Only Murders in the Building» είναι μια συνδημιουργία των Steve Martin και John Hoffman (Grace & Frankie, Looking), οποίοι είναι και σεναριογράφοι. Οι Martin και Hoffman είναι επίσης συμπαραγωγοί μαζί με τους Martin Short, Selena Gomez, τον δημιουργό του «This Is Us» Dan Fogelman και τον Jess Rosenthal. Η σειρά είναι μια παραγωγή της 20thTelevision, μέρος των Disney Television Studios.

Η 3η σεζόν παίζει από σήμερα στο Disney+.