Ένας αγαπητός ελληνικής καταγωγής ηθοποιός θα παίξει στην 4η σεζόν του Only Murders in the Building

Ανανεώνεται το cast της σειράς
11 Μαρτίου 2024 19:19
Ένας αγαπητός ελληνικής καταγωγής ηθοποιός θα παίξει στην 4η σεζόν του Only Murders in the Building

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την 4η σεζόν του Only Murders in the Building, η οποία αναμένεται να καταφθάσει μελλοντικά στο Disney Plus. Η επιτυχημένη σειρά συνεχίζει να φέρνει νέα πρόσωπα και μόλις έγινε γνωστό ότι θα εμφανιστεί ένας λατρεμένος ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Variety, o Zach Galifianakis/Ζακ Γαλιφιανάκης (The Hangover) θα εμφανιστεί στον 4ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς πλάι στους Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez. Πρόσφατα έγινε επίσης γνωστό ότι θα παίξει και ο Kumail Nanjiani που είχε ενταχθεί και στο MCU το 2021 με το Eternals.

Όσον αφορά την 4η σεζόν του Only Murders in the Building, ξέρουμε ήδη ότι η Meryl Streep που έκανε το ντεμπούτο της με την 3η σεζόν θα εμφανιστεί στο γνωστό της ρόλο, ενώ έχουν ενταχθεί και άλλα πρόσωπα, αυτά των Eugene Levy, Eva Longoria και Molly Shannon. Λίγα έχουν γίνει γνωστά όσον αφορά την πλοκή του επερχόμενου κύκλου, αν και το γνωστό τρίο θα λύσει ένα νέο μυστήριο στο Λος Άντζελες προτού επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

Για την ιστορία, ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι Αμερικανός κωμικός και ηθοποιός ελληνικής καταγωγής και έχει στο ιστορικό του πολλές επιτυχημένες ταινίες ανάμεσά τους το The Hangover του 2009 που χάρισε πολλά γέλια σε εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως. Επίσης, ακολούθησαν δύο ακόμη The Hangover ταινίες, ενώ τον έχουμε δει και στα Μη σπρώχνεις, έρχομαι του 2010 και στο Birdman του 2014.