Fubar: Αυτή είναι η πρώτη σειρά του Arnold Schwarzenegger και έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει στην υπηρεσία τον Μάιο
19 Απριλίου 2023 19:53
Fubar: Αυτή είναι η πρώτη σειρά του Arnold Schwarzenegger και έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τη νέα σειρά του, που έρχεται σε συνεργασία με την Skydance και έχει πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ). Η ονομασία του σόου είναι Fubar και υπόσχεται άπλετο χιούμορ και μπόλικη δράση, με μία ιδιαίτερη ιστορία για να σας διηγηθεί.

Οι ήρωες δεν βγαίνουν στη σύνταξη. Φορτίζουν τις μπαταρίες τους. Ο Arnold Schwarzenegger πρωταγωνιστεί στην πρώτη του σειρά!”. Αυτά αναφέρει η υπηρεσία για το Fubar, στο οποίο θα δείτε μεταξύ άλλων τι συμβαίνει όταν ένας πατέρας μαθαίνει ότι η σχέση με την κόρη του χτίστηκε πάνω σε ένα ψέμα, αφού ανακαλύπτει ότι και εκείνη δουλεύει για την CIA.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ.

Ο Schwarzenegger είχε δηλώσει πρόσφατα: Όπου κι αν πάω, όλοι με ρωτάνε πότε θα κάνω άλλη μία κωμωδία με χιουμοριστικό στιλάκι όπως το True Lies. Λοιπόν, ορίστε. Το Fubar τα σπάει και θα σας κάνει να γελάσετε, όχι μόνο για δύο ώρες, αλλά για μία ολόκληρη σεζόν.

Fubar: Η πρώτη σειρά του Schwarzenegger αποκαλύπτεται με άρωμα από “True Lies” - Δείτε το trailer

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι το Fubar είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά του Arnold Schwarzenegger. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris και Fabiana Udenio. Showrunner εδώ είναι ο Nick Santora που ήταν παραγωγός στο Prison Break.

To Fubar θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.