Jung Chae-yul: Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η πρωταγωνίστρια του Zombie Detective του Netflix

Σε ηλικία 26 ετών
12 Απριλίου 2023 09:18
Jung Chae-yul: Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η πρωταγωνίστρια του Zombie Detective του Netflix

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 26 ετών η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο, Jung Chae-yul, η οποία είχε γίνει ευρέως γνωστή από τη σειρά του Netflix, Zombie Detective. Την είδηση για το θάνατό της φέρνει στη δημοσιότητα το Daily Mail.

Η 26χρονη Νοτιοκορεάτισσα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της πριν από λίγες ώρες, με τον μάνατζέρ της να σημειώνει ότι η οικογένειά της είναι συντετριμμένη. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της, ενώ η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μιλώντας στο MK News, ο μάνατζερ της Jung Chae-yul δήλωσε τα εξής:

Είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε σπαραχτικά νέα. Η ηθοποιός Chae-yul έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία της θα γίνει σε στενό κύκλο σύμφωνα με την οικογένειά της, η οποία είναι συντετριμμένη. Ελπίζουμε να προσευχηθείτε για την Jung Chae-yul. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Δούλευε πολύ σκληρά. Είχε μια απίστευτη καρδιά και ήταν απίθανη φίλη. Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια πόσο καταπληκτική ηθοποιός ήταν.

Η Jung Chae-yul έπαιξε μεταξύ άλλων στην ταινία Deep του 2008, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά I Have Not Done My Best που κυκλοφόρησε πέρυσι. Εκείνη, έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στο ριάλιτι Devil’s Runway το 2016.