Θανατηφόρο ατύχημα στο πλατό νέας σειράς της Marvel Studios

Θρηνεί η οικογένεια της Marvel - Δείτε την επίσημη δήλωση της εταιρίας
06 Φεβρουαρίου 2024 22:56
Θανατηφόρο ατύχημα στο πλατό νέας σειράς της Marvel Studios

Ένα θανατηφόρο ατύχημα έλαβε χώρα σήμερα στο πλατό μιας εκ των σειρών που ετοιμάζει η Marvel Studios

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ένας τεχνικός και μέλος του συνεργείου της σειράς Wonder Man της Marvel Studios, έπεσε από μια οροφή εν ώρα εργασίας. Οι πληροφορίες λένε ότι γίνονταν κάποιες εργασίες στο πλατό των Radford Studios και δεν είχαν αρχίσει τα γυρίσματα της σειράς, ενώ ο συγκεκριμένος άνδρας εργαζόταν ως τεχνικός σε εξέδρες.

Τα γυρίσματα του Wonder Man με τον Yahya Abdul-Mateen II αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο ύστερα από μία πολύμηνη καθυστέρηση λόγω των απεργιών του καλοκαιριού στο Χόλιγουντ και των συνδικάτων SAG-AFTRA και WGA. 

Εκπρόσωπος της Marvel επιβεβαίωσε την είδηση και πρόσθεσε: "Οι σκέψεις μας και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του και στηρίζουμε την έρευνα για να πέσει φως στις συνθήκες αυτού του ατυχήματος". Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές για το δυσάρεστο αυτό γεγονός, αλλά γνωρίζουμε ότι η παραγωγή διακόπηκε για το υπόλοιπο της ημέρας. 

O Charles Miller, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση στο 4024 του Radford Studio City, στην Καλιφόρνια, γύρω στις 6:55 π.μ. τοπική ώρα την Τρίτη για τη διερεύνηση ενός θανάτου. Δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια και η έρευνα για τον θανάσιμο τραυματισμό βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσε ο Μίλερ.

Ο Yahya Abdul-Mateen II θα υποδυθεί τον Simon Williams στην πρώτη του εμφάνιση και μάλιστα live-action στο MCU. Βάσει των κόμικς της Marvel γνωρίζουμε ότι ο Simon Williams είναι γόνος οικογένειας βιομηχάνων, της Williams Innovations, η οποία χρεοκοπεί εξαιτίας του ανταγωνισμού της με την Stark Industries του Tony Stark. Πάνω στην απόγνωσή του ο Simon ζητάει τη βοήθεια του κακοποιού Baron Zemο, ο οποίος του δίνει υπεράνθρωπες ικανότητες και τον χειρίζεται με σκοπό να διεισδύσει και να προδώσει τους Avengers. 

Πάντα βάσει των comics, ο Simon τελικά δεν είναι και τόσο κακός και γίνεται κανονικά μέλος των Εκδικητών, ενώ γίνεται και ιδρυτικό μέλος του παραρτήαμτός των West Coast Avengers. Ωστόσο είναι άγνωστο σε ποιο βαθμό η σειρά του MCU θα ακολουθήσει αυτή την ιστορία. 

Μαζί με τον Abdul Mateen II, θα συμμετέχουν και οι Ben Kingsley ως Trevor Slattery (από τα Iron Man 3 και Shang-Chi), Ed Harris (Westworld) και Demetrius Grosse. Τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία της ως showrunner έχει αναλάβει ο Destin Daniel Cretton του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, σε σενάριο του Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine, Community).

Η σειρά Wonder Man δεν έχει ημερομηνία ούτε παράθυρο κυκλοφορίας ακόμη αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Disney Plus.