Ahsoka: Ο Admiral Thrawn στη σειρά θα είναι αυτός που ήθελαν όλοι οι Star Wars fans

Ο ίδιος ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του στο Star Wars: Rebels επιστρέφει
10 Απριλίου 2023 23:36
Ahsoka: Ο Admiral Thrawn στη σειρά θα είναι αυτός που ήθελαν όλοι οι Star Wars fans

Από τα πιο ευχάριστα για τους fans του Star Wars νέα που ήρθαν από το Star Wars Celebration 2023, αφορούσε το casting του Admiral Thrawn για την πολυαναμενόμενη σειρά "Ahsoka". Στο πλαίσιο του ειδικού panel της σειράς αποκαλύφθηκε από τη Lucasfilm ότι τον Grand Admiral Thrawn στη σειρά Ahsoka θα τον υποδυθεί ο Lars Mikkelsen, ο οποίος δάνεισε τη φωνή στον εν λόγω χαρακτήρα με τεράστια επιτυχία στην animated σειρά "Star Wars Rebels". 

Η είδηση του casting του Mikkelsen φυσικά υποδέχθηκαν οι fans με πανηγυρισμούς τόσο εντός του Celebration αλλά και στα social media, καθώς εδώ και χρόνια ήταν μακράν ο επικρατέστερος ηθοποιός για να τον ενσαρκώσει σε live-action μορφή. 

Ο 58χρονος ηθοποιός είναι γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές "House of Cards" και "Sherlock". Επίσης, αν το όνομά του σας θυμίζει κάτι είναι γιατί πράγματι είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Mads Mikkelsen, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε και αυτός από το Star Wars σύμπαν. Συγκεκριμένα υποδύθηκε τον Galen Erso στο Rogue One: A Star Wars Story του 2016. 

Δείτε βίντεο με την αντίδραση του κοινού όταν ανέβηκε στη σκηνή του SW Celebration 2023: 

Όπως αποκάλυψε και επίσημα το πρώτο trailer της "Ahsoka", εκτός φυσικά της Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, ο Eman Esfandi θα υποδυθεί τον Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen τον Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo την Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead την Hera Syndulla, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson και Ivanna Sakhno.

Το Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Disney+ και παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer.