The Walking Dead: Dead City – Νέα στιγμιότυπα από τη σειρά των Negan και Maggie

Θα παίξει τον Ιούνιο φυσικά από το AMC
02 Απριλίου 2023 20:06
The Walking Dead: Dead City – Νέα στιγμιότυπα από τη σειρά των Negan και Maggie

Κυκλοφόρησαν ολοκαίνουργιες εικόνες από τη νέα σειρά του AMC ονόματι “The Walking Dead: Dead City”, η οποία λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της κεντρικής σειράς, με πρωταγωνιστές τους Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan. Ναι, θα δείτε για άλλη μια φορά και τους δύο ηθοποιούς στην ίδια οθόνη, να ενσαρκώνουν τους Negan και Maggie αντίστοιχα.

Σε αυτή τη σειρά, η Maggie έχει ως κεντρική αποστολή να σώσει τον γιο της, ο οποίος απήχθη από τον Hershel Rhee (Logan Kim) και θα πρέπει να ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να τον βρει. Σε όλο αυτό θα έχει και την βοήθεια του Negan. Στις νέες εικόνες βλέπουμε για άλλη μια φορά τους δύο χαρακτήρες, καθώς και τον αδίστακτο κακό Perlie Armstrong του Gaius Charles να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Η ιστορία που θα σας διηγηθεί θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε της κεντρικής σειράς, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν μια πολύ περίεργη σχέση. Επιπροσθέτως, ο Scott M. Gimple των “TWD” είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτή η σειρά θα έχει τους πιο αηδιαστικούς και πιο τέλειους walkers που έχετε δει ποτέ.

Το Dead City: "Οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

Το Dead City είναι το The Walking Dead όπως δεν το έχετε ξαναδεί λέει ο δημιουργός της σειράς και μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του πατώντας εδώ.

Αυτή η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα αρχίσουν να προβάλλονται μέσα από το AMC στις 18 Ιουνίου.