Το Dead City είναι το The Walking Dead όπως δεν το έχετε ξαναδεί λέει ο δημιουργός της σειράς

Νέες δηλώσεις
31 Μαρτίου 2023 19:46
Το Dead City είναι το The Walking Dead όπως δεν το έχετε ξαναδεί λέει ο δημιουργός της σειράς

Πολύ σύντομα θα παρακολουθήσετε το νέο spin-off σόου του The Walking Dead, το οποίο θα έχει κεντρικούς χαρακτήρες τους Negan και Maggie των Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan. Τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές δηλώσεις από τον δημιουργό του The Walking Dead: Dead City που “κλείνουν το μάτι” στους fans.

Μιλώντας στο πάνελ του WonderCon, ο Eli Jorné δήλωσε τα εξής για τη σειρά:

Είναι το The Walking Dead όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Έχουμε πάει στην Ατλάντα, αλλά δεν έχουμε ζήσει πραγματικά σε μία πόλη όπως αυτή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε αυτή τη σειρά οι Negan και Maggie έχουν μια αποστολή. Να σώσουν τον Hershel Rhee (Logan Kim) από τον κακό της υπόθεσης, τον The Croat που υποδύεται ο Željko Ivanek.

Η ιστορία που θα σας διηγηθεί θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε της κεντρικής σειράς, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν μια πολύ περίεργη σχέση. Επιπροσθέτως, ο Scott M. Gimple των “TWD” είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτή η σειρά θα έχει τους πιο αηδιαστικούς και πιο τέλειους walkers που έχετε δει ποτέ.

The Walking Dead: Dead City – Μάθαμε πότε θα δείτε τη σειρά με Negan και Maggie!

Το Dead City: "Οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

Αυτή η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα αρχίσουν να προβάλλονται μέσα από το AMC στις 18 Ιουνίου.