Maestro: “Κλείδωσε“ η ημερομηνία της διεθνούς πρεμιέρας του στο Netflix

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του “Maestro in Blue“
14 Μαρτίου 2023 23:51
Maestro: “Κλείδωσε“ η ημερομηνία της διεθνούς πρεμιέρας του στο Netflix

Η παγκόσμια πρεμιέρα του "Maestro" είναι προ των πυλών και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη καθώς αύριο, Τετάρτη 15 Μαρτίου, θα παρουσιαστεί ενώπιων Ελλήνων ομογενών η σειρά σε μια ειδικά εκδήλωση. 

Βέβαια, στο εξωτερικό η σειρά θα προβάλλεται με διαφορετικό τίτλο και συγκεκριμένα το "Maestro in Blue" (για να μη μπερδευτεί με μια άλλη πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix), καθώς η πρεμιέρα της έχει κλειδώσει για τον διεθνή κατάλογο του Netflix στις 17 Μαρτίου 2023

Το Maestro έγραψε ιστορία για την εγχώρια βιομηχανία του θεάματος, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που φιλοξενείται στο Netflix. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθεί το ξένο κοινό σε αυτή σε μερικές μέρες ή βδομάδες από σήμερα. Ο Παπακαλιάτης σε εκπομπή της ΕΡΤ είχε αναφέρει τα εξής για τη διεθνής πρεμιέρα της σειράς του: "Έχω άγχος για την απήχηση που θα έχει παγκόσμια στο Netflix. Στις 17 Μαρτίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται παγκόσμια, και στη γλώσσα μας αλλά και μεταγλωτισμένο".

Μιας και το σενάριο του 2ου κύκλου είναι σχεδόν έτοιμο, ο Παπακαλιάτης έκανε και μια πρώτη συνάντηση με το βασικό cast, βγάζοντας κιόλας μια αναμνηστική selfie

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha είχε δηλώσει πως τα γυρίσματα του 2ου κύκλου θα ξεκινήσουν το αργότερο την 1η Απριλίου και θα γίνουν στην Αθήνα και τους Παξούς.

Όσο για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν του Maestro αυτό θα γίνει προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως λέει "Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Επίσης, θα υπάρξουν μερικά νέα πρόσωπα και δήλωσε στην κάμερα του Star ότι η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της 2ης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega, επομένως ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της 1ης σεζόν -πρώτα στην ελληνική τηλεόραση και λίγο καιρό μετά στο Netflix. 

Όσον αφορά το φινάλε της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: "Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει."

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.