Πότε θα τελειώσει το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;

Αυτό είναι το παράθυρο κυκλοφορίας
23 Απριλίου 2024 19:01
Πότε θα τελειώσει το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο “Στούντιο 4” και αποκάλυψε πότε θα παίξει το τελευταίο μέρος του Maestro.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο δεύτερος κύκλος της σειράς που θα παίξει τον Μάιο στο Mega και στο Netflix δε θα είναι ο τελευταίος, καθώς ο Έλληνας σκηνοθέτης ετοιμάζει μαζί ήδη το τελευταίο μέρος. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι θα παίξει το φθινόπωρο, αλλά ο Παπακαλιάτης ανακοίνωσε ότι τα τέσσερα τελευταία επεισόδια, που ουσιαστικά θα είναι η 3η σεζόν της σειράς, θα προβληθούν μέσα στον Οκτώβριο.

Επίσης, μάθαμε ότι όλα τα επεισόδια της 2ης σεζόν, τα οποία θα είναι έξι στον αριθμό, θα ανέβουν μονομιάς στο Netflix στις 16 Μαΐου, ενώ στο Mega θα παίζουν εβδομαδιαία. Το τρίτο και τελευταίο μέρος δεν έχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά ξέρουμε, λοιπόν, ότι θα τη δείτε μέσα στον Οκτώβριο.

Στο τελευταίο μέρος θα προστεθεί στο cast και ένα νέο πρόσωπο, αυτό του Δημήτρη Γεωργιάδη, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ήδη.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Η 2η σεζόν του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου σε MEGA και Netflix ταυτόχρονα.

Δείτε τις δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι το τελευταίο μέρος θα καταφθάσει τον Οκτώβριο (λεπτό: 33:45).