Maestro 2η σεζόν: Το trailer είναι εδώ για την επιστροφή της πρώτης ελληνικής σειράς του Netflix

Ταυτόχρονα πρεμιέρα σε Mega και Netflix σε όλο τον κόσμο για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
08 Απριλίου 2024 23:58
Maestro 2η σεζόν: Το trailer είναι εδώ για την επιστροφή της πρώτης ελληνικής σειράς του Netflix

To MEGA κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της 2ης πολυαναμενόμενης σεζόν του Maestro δίνοντας έτσι μια πρώτη χορταστική ματιά στη συνέχεια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έγραψε ιστορία για το εγχώριο τηλεοπτικό προϊόν. 

Εκτός του ότι το Maestro έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που φιλοξενήθηκε στο Netflix θα γίνει και η πρώτη ελληνική σειρά με ταυτόχρονη πρεμιέρα τόσο σε ελληνικό κανάλι όσο και σε παγκόσμια εμβέλεια μέσω της πλατφόρμας του Netflix. Στο Netflix προβάλλεται με τον τίτλο "Maestro in Blue" και τον πρώτο καιρό της διάθεσής του κατέκτησε το Top 10 σε 18 χώρες. Το trailer που θα δείτε παρακάτω προμηνύει όλα τα συγκλονιστικά γεγονότα που θα δούμε στο νέο κύκλο, καθώς οι επιπτώσεις του φινάλε τα ταράξουν συθέμελα τους πρωταγωνιστές. 

Δείτε το trailer της 2ης σεζόν του Maestro

Αν θυμάστε καλά, η 1η σεζόν αποτελούνταν από εννέα επεισόδια διάρκειας μιας ώρας, αλλά όπως επιβεβαίωσε το MEGA, ο 2ος κύκλος θα αποτελείται από 6 επεισόδια, κατά πάσα πιθανότητα ίδιας διάρκειας. Επίσης, γνωρίζουμε ήδη ότι η 3η σεζόν θα είναι και η μικρότερη σε διάρκεια, αφού θα έχει μόλις τέσσερα επεισόδια που θα προβληθούν το ερχόμενο Φθινόπωρο

Τα γυρίσματα του 3ου και τελευταίου κύκλου του Maestro έχουν ήδη ξεκινήσει με τον Παπακαλιάτη να έχει δώσει μια πρώτη κλεφτή ματιά στα παρασκήνια αλλά και ένα νέο πρόσωπο που θα προστεθεί στο cast. 

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Η 2η σεζόν του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου σε MEGA και Netflix ταυτόχρονα.