Maestro: Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν - Έκπληξη με Netflix και MEGA

Τον Μάιο στις οθόνες σας
26 Μαρτίου 2024 17:34
Maestro: Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν - Έκπληξη με Netflix και MEGA

Είναι πλέον γεγονός! Τα νέα επεισόδια του Maestro είναι πανέτοιμα και αναμένεται να παίξουν μέσα στον Μάιο. Αναλυτικότερα, το MEGA έβγαλε επίσημη ανακοίνωση και αναφέρει ότι η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έγραψε τηλεοπτική ιστορία παίζοντας και μέσα από το Netflix επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Η 2η σεζόν είναι πανέτοιμο -όπως αναφέρει στη δήλωσή του το Mega και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις 16 Μαΐου στο Mega, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το Netflix.

Όσον αφορά τον 2ο κύκλο, θα αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει και 3ος κύκλος -των τεσσάρων επεισοδίων- που θα έρθει κάποια στιγμή μελλοντικά μέσα στο φθινόπωρο και θα αποτελείται από 4 επεισόδια.

Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο trailer από τη 2η σεζόν του Maestro, αλλά αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Απρίλιο, δηλαδή λίγο πριν την πρεμιέρα.

Η επίσημη ανακοίνωση από τη σελίδα του Maestro στο Instagram:

Το MEGA δήλωσει: 𝟭𝟲/𝟱 Η άνοιξη του 2024 έχει τη σφραγίδα του #Maestro

H δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, επιστρέφει.

Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα. Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Ο δημιουργός του Maestro έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για τον 2ο κύκλο παλιότερα, λέγοντας ότι θα προστεθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Η 2η σεζόν του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου σε MEGA και Netflix ταυτόχρονα.