Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την 3η και τελευταία σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και θα έχει και ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο
06 Απριλίου 2024 15:58
Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την 3η και τελευταία σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τι κι αν ακόμα δεν έπαιξε η 2η σεζόν του Maestro στο Netflix; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και όλοι οι ηθοποιοί της σειράς έχουν μπει και πάλι στο πλατό για τα γυρίσματα του 3ου και τελευταίου κύκλου.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Παπακαλιάτης, ο οποίος να σας υπενθυμίσουμε γράφει και σκηνοθετεί το Maestro για το Mega και το Netflix. Ο Παπακαλιάτης ανέβασε και ορισμένες φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με μία λεζάντα που έλεγε τα εξής: «Day 77?..Or Day1?..Σα να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα ξεκινήσαμε πάλι γύρισμα για το τρίτο και τελευταίο μέρος του Maestro (in Blue)..Αυτή τη φορά με ένα νέο έξτρα μέλος στο cast μας αλλά και τον @dimitris.georgiadis.gr στο Ωδείο Αθηνών».

Ναι στον 3ο κύκλο θα δείτε ένα ακόμη νέο πρόσωπο, αυτό του Δημήτρη Γεωργιάδη, του οποίου όμως ο ρόλος παραμένει άγνωστος.

Δείτε το post και τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Σε άλλα νέα, πρόσφατα μάθαμε και πόσα επεισόδια θα έχει ο 2ος κύκλος, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στο Mega και στο Netflix στις 16 Μαΐου. Αν θυμάστε καλά, η 1η σεζόν αποτελούνταν από εννέα επεισόδια των 50-59 λεπτών, αλλά όπως επιβεβαίωσε το MEGA, ο 2ος κύκλος θα έχει 6 συνολικά επεισόδια, κατά πάσα πιθανότητα ίδιας διάρκειας. Επίσης, γνωρίζουμε ήδη ότι η 3η σεζόν θα είναι και η μικρότερη σε διάρκεια, αφού θα έχει μόλις τέσσερα επεισόδια που θα παίξουν το Φθινόπωρο.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Η 2η σεζόν του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου σε MEGA και Netflix ταυτόχρονα.