Υπόσχεται πολλά το Maestro του Netflix με πρωταγωνιστή τον Bradley Cooper – Δείτε το επίσημο trailer

Θα καταφθάσει τον Νοέμβριο στις αίθουσες και λίγο αργότερα στην υπηρεσία
25 Οκτωβρίου 2023 18:38
Υπόσχεται πολλά το Maestro του Netflix με πρωταγωνιστή τον Bradley Cooper – Δείτε το επίσημο trailer

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer από το Maestro (Ο Μαέστρος), τη νέα βιογραφική-δραματική ταινία του, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Bradley Cooper. Πρόκειται για ένα project που βασίζεται στη ζωή του θρυλικού συνθέτη Leonard Bernstein και ο Cooper έχει αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ πλάι του θα παίξει και η Carey Mulligan στο ρόλο της συζύγου του ονόματι Felicia Montealegre.

Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Cooper μαζί με τον Josh Singer της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας Spotlight. Πλάι τους θα βρίσκονται επίσης και οι Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Michael Urie, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton και Miriam Shor. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Martin Scorsese και ο Steven Spielberg.

Ακολουθεί η περίληψη του Maestro (Ο Μαέστρος) όπως ακριβώς τη δημοσίευσε το Netflix Ελλάδας:

Σε σκηνοθεσία Μπράντλεϊ Κούπερ, ο "Μαέστρος" αφηγείται την αξεπέραστη και παράφορη σχέση του θρυλικού Λέοναρντ Μπερνστάιν με τη Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν που κράτησε μια ζωή. Αποτελεί μια ωδή στη ζωή και την τέχνη, αλλά και ένα επικό και συγκινητικό πορτρέτο μιας οικογένειας και του έρωτα.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει τα εξής: “Αυτή η ατρόμητη ιστορία αγάπης παρουσιάζει τη μακροχρόνια σχέση του μαέστρου-συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν και της Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν”. Η ταινία έχει έλαβε αρκετά θετικές εντυπώσεις όταν έπαιξε στο Venice International Film Festival.

Το Maestro (Ο Μαέστρος) θα παίξει στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου, αλλά θα καταφθάσει και σε επιλεγμένες αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.