Maestro: Πόσα επεισόδια θα έχει ο 2ος κύκλος και πόσες σεζόν θα είναι συνολικά;

Η 2η σεζόν μάθαμε ότι θα παίξει τον Μάιο
26 Μαρτίου 2024 18:21
Maestro: Πόσα επεισόδια θα έχει ο 2ος κύκλος και πόσες σεζόν θα είναι συνολικά;

Πριν από λίγη ώρα, το MEGA Channel αποκάλυψε ότι τα νέα επεισόδια του Maestro θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτόν τον Μάιο. Ύστερα από πολλούς μήνες γυρισμάτων, τα επεισόδια της 2ης σεζόν είναι έτοιμα και αναμένεται να παίξουν στο γνωστό ελληνικό κανάλι, αλλά και στο Netflix ταυτόχρονα.

Ωστόσο, από πόσα επεισόδια θα αποτελείται ο 2ος κύκλος; Αν θυμάστε καλά, η 1η σεζόν αποτελούνταν από εννέα επεισόδια των 50-59 λεπτών, αλλά όπως επιβεβαίωσε το MEGA, ο 2ος κύκλος θα έχει 6 συνολικά επεισόδια, κατά πάσα πιθανότητα ίδιας διάρκειας.

Επίσης, μάθαμε ότι το Maestro ή να το πούμε αλλιώς “Maestro in Blue” έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και για την 3η σεζόν του! Ναι, καλά διαβάσατε. Το Mega αποκάλυψε ότι η 3η σεζόν θα είναι και η μικρότερη, αφού θα έχει μόλις τέσσερα επεισόδια, που θα κλείσουν τη σειρά. Έτσι, το Maestro αναμένεται να ρίξει αυλαία αυτό το φθινόπωρο -δεν ξέρουμε ακόμη ακριβή ημερομηνία- με τέσσερα νέα επεισόδια.

Όπως αναφέρεται για τα νέα επεισόδια:

Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Η 2η σεζόν του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου σε MEGA και Netflix ταυτόχρονα.