The Witcher 3η σεζόν: Μάθαμε τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου με νέο υλικό (ΦΩΤΟ)

Geralt (του Cavill), Yennefer και Ciri έτοιμοι για όλα!
21 Δεκεμβρίου 2022 23:47
The Witcher 3η σεζόν: Μάθαμε τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου με νέο υλικό (ΦΩΤΟ)

Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly για τις σειρές του 2023, πήραμε μια νέα ματιά από την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του The Witcher, η οποία θα είναι και η τελευταία με τον Henry Cavill στο ρόλο του Geralt, καθώς στην 4η σεζόν θα τον διαδεχθεί ο Liam Hemsworth. 

Χάρη σε αυτό μάθαμε ότι το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν θα έχει τίτλο "Shaerrawedd", το οποίο παραπέμπει σε μια πολύ γνωστή τοποθεσία για τους fans των βιβλίων του Andrzej Sapkowski. 

Ο Geralt, η Yennefer και η Ciri θα επισκεφθούν τα χαλάσματα του άλλοτε ποτέ μεγαλειώδους παλατιού των Elves. Η Lauren Hissrich, showrunner της σειράς, τόνισε πως το εν λόγω σημείο θα φέρει μια κάπως διαφορετική σημασία στην ιστορία σε σχέση με τα βιβλία. "Αυτό το σκηνικό είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουμε φτιάξει ποτέ", λέει η Lauren Hissrich στο EW. "Ήταν ένα σκηνικό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Κάθε πλάνο είναι με οπτικά εφέ. Προφανώς γίνεται μια μάχη, αλλά περισσότερο από αυτό, είναι αυτός ο μεγάλος, ανοιχτός χώρος. Υπάρχουν παντού μπλε οθόνες, οπότε μόλις τώρα βάζουμε τις τελευταίες πινελιές. Το επεισόδιο 1 είναι έτοιμο εδώ και πολύ καιρό, αλλά χρειάστηκε τόσος χρόνος για να φτιάξουμε αυτό το σκηνικό. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία".

Δείτε το σενάριο του 1ου επεισοδίου και το στιγμιότυπο: 

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν αναφέρει:

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξε ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Με τη Ciri να έχει αποκτήσει πλέον και αυτή μαγικές ικανότητες, η Yennefer τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα, όμως, ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα, αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.

Όσον αφορά το cast, η 3η σεζόν θα φέρει διάφορες νέες προσθήκες, όπως τους Robbie AmellMeng’er Zhang (Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings), Hugh Skinner (Mamma Mia Here We Go Again!) και Christelle Elwin (Half Bad).  Όλοι οι παραπάνω, θα συναντήσουν τους βασικούς πρωταγωνιστές του cast, δηλαδή τους Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan και Joey Batey.

Η 3η σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023 μόνο στο Netflix.