Ο Al Strobel του Twin Peaks έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών

Αντίo “one-armed man”
05 Δεκεμβρίου 2022 12:55
Ο Al Strobel του Twin Peaks έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών

Ο ηθοποιός Al Strobel ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως "Mike" από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, Twin Peaks, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Την είδηση έφερε στα φώτα της δημοσιότητας η παραγωγός της σειράς Sabrina Sutherland δηλώνοντας τα εξής: "Μέσα από το σκοτάδι του μελλοντικού παρελθόντος και τη μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετούμε τον Al Strobel. Είναι ένας αναντικατάστατος άνθρωπος και θα είναι πάντα σημαντικό μέρος της οικογένειας του Twin Peaks".

Μάλιστα, το cast και πολλά μέλη από το crew της σειράς θυμήθηκαν με αγάπη τον Strobel. Ο συν-δημιουργός, Mark Frost δήλωσε ότι ήταν ένας ζεστός και υπέροχος άνθρωπος, ενώ η Dana Ashbrook είπε ότι ήταν ένας υπέροχος αφηγητής και θαύμαζε τις ικανότητές του.

Ο Al Strobel γεννήθηκε στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον το 1939. Εκείνος έχασε το αριστερό του χέρι σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία 17 ετών. Εργάστηκε ως αρχιτέκτονας και ως ηθοποιός προτού συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον David Lynch το 1989.

Ο Strobel έπαιξε και σε μερικές άλλες ταινίες, όπως το Megaville του 1990, στην οποία πρωταγωνιστούσαν και κάποια μέλη από το Twin Peaks. Έπαιξε επίσης και στο Child of Darkness του USA Network.

Εκείνος αποσύρθηκε από την υποκριτική στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και βγήκε στη σύνταξη μετά το Twin Peaks: The Return.