The Witcher: Blood Origin – Γνωρίστε το prequel 1200 χρόνια πριν τη σειρά με τον Geralt (TRAILER)

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα του
04 Δεκεμβρίου 2022 11:52
The Witcher: Blood Origin – Γνωρίστε το prequel 1200 χρόνια πριν τη σειρά με τον Geralt (TRAILER)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του The Witcher: Blood Origin (Ο Γητευτής: Δεσμοί Αίματος) λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του. Το prequel θα καταφθάσει στην υπηρεσία τα Χριστούγεννα και θέλει να σας μεταφέρει στη χρυσή εποχή των ξωτικών 1200 χρόνια πριν τους Geralt, Yennefer και Ciri.

Το Blood Origin αφηγείται την ιστορία επτά ξένων που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν μια ανίκητη αυτοκρατορία. Παρόλο που προέρχονται από αντιμαχόμενες φατρίες, η Éile και ο Fjall πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο, αν θέλουν να ηγηθούν αυτής της ομάδας παριών στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν τους δυνάστες της Ηπείρου.

The Witcher: Η prequel σειρά θα αποκαλύψει την ιστορία πριν τον Geralt – Δείτε το trailer

Όταν όμως ανοίγουν πύλες προς άλλους κόσμους κι ένας διψασμένος για δύναμη πάνσοφος εξαπολύει ένα νέο όπλο, οι Επτά συνειδητοποιούν ότι πρέπει να δημιουργήσουν ένα τέρας για να νικήσουν ένα άλλο...

Το cast εκτός από τους  Laurence O'FuarainSophia Brown, και Michelle Yeoh περιλαμβάνει τους: Sir Lenny Henry ("Lord Of the Rings" Series) ως Balor, Mirren Mack (The Nest) ως Merwyn, Nathaniel Curtis (It's A Sin) ως Brían, Dylan Moran (Black Books) ως Uthrok One-Nut. Επίσης οι Jacob Collins-Levy (Young Wallander) στο ρόλο του Eredin, με την Lizzie Annis ως Zacaré, Huw Novelli (The Capture) ως Callan "Brother Death", Francesca Mills (Harlots) ως Meldof, Amy Murray ως Fenrik, και Zach Wyatt (Karen Pirie) ως Syndril. 

Ο Declan De Barra θα είναι ο showrunner, μαζί με την Lauren Schmidt Hissrich στο ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Στην προκειμένη σειρά ο συγγραφέας των βιβλίων και πατέρας του σύμπαντος, Andrzej Sapkowski, ανέλαβε χρέη δημιουργικού σύμβουλου.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Το The Witcher: Blood Origin πρόκειται να φτάσει στο Netflix στις 25 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.