The Walking Dead: Οι αστέρες της σειράς αποκαλύπτουν τα props που έκλεψαν μετά το φινάλε

Δεν γινόταν να φύγουν από το πλατό χωρίς ένα αναμνηστικό!
21 Νοεμβρίου 2022 18:02
The Walking Dead: Οι αστέρες της σειράς αποκαλύπτουν τα props που έκλεψαν μετά το φινάλε

Το The Walking Dead έριξε αυλαία μετά από 11 σεζόν με το κοινό του να το αποχαιρετά με συγκίνηση -παρά το ότι το σύμπαν γενικότερα θα συνεχίσει με spinoff σειρές. 

Οι αστέρες του cast όμως αποκάλυψαν ότι δεν έφυγαν με άδεια τα χέρια από το πλατό, καθώς αρκετοί πήραν...αναμνηστικά πριν το μεγάλο φινάλε, μιας και ο συναισθηματικός δεσμός ήταν έντονος μετά από τόσες σεζόν στον αέρα. 

Χάρη σε ένα ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly μάθαμε τι...έκλεψαν οι ηθοποιοί του The Walking Dead από το πλατό της σειράς λίγο πριν την αποχαιρετήσουν. 

Jeffrey Dean Morgan - Negan

Ο Negan -κατά κόσμον Jeffrey Dean Morgan- είπε πως πήρε μαζί του μία "Λουσίλ", το εμβληματικό όπλο μπαστούνι του μπέιζμπολ που κραδαίνει ο χαρακτήρας του. Το συγκεκριμένο prop προέρχεται από μια βερσιόν της Λουσίλ από μερικές σεζόν πριν και μάλιστα διακόσμησε το γραφείο του με αυτή αφού τη διατηρεί σε μια γυάλινη βιτρίνα. Βέβαια, ρίχνει τα καρδιά του στον σκηνοθέτη Greg Nicotero που ακόμη δεν έχει πάρει το αυθεντικό δερμάτινο τζάκετ του Negan και μια μάσκα των Whisperers. 

Από τα props που θα ευχόταν να έχει είναι η βαλλίστρα του Daryl, την οποία μάλλον ο ίδιος ο Norman Reedus "ζούλαρε" από το πλατό. 

Norman Reedus - Daryl

Ο Reedus από την πλευρά του βέβαια, αποκάλυψε ότι πήρε ολόκληρη της στολή του Daryl: "Βγήκα από το πλατό με το κοστούμι του. Κυριολεκτικά οδήγησα μέχρι το σπίτι μου φορώντας το, χωρίς καν να το θέλω. Είχα αφοσιωθεί στο να χαιρετήσω του πάντως και κυριολεκτικά μπήκα όπως ήμουν στο αυτοκίνητο και έφυγα. Έχω κάθε γιλέκο και βαλλίστρα από κάθε σεζόν που έπαιξα." όπως αποκάλυψε. 

Melissa McBride (Carol)

H "Κάρολ" αποκάλυψε ότι πήρε μαζί της ένα κοτσιδάκι της κόρης της, Sophia. Ένα μαχαιράκι που κρατούσε και μερικά ρούχα, τα οποία το ενδυματολογικό είχε κοπιάρει από ρούχα της ηθοποιού μάλιστα. "Δεν πήρα κάτι που δεν μου δόθηκε, πρέπει να το πω αυτό" δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Josh McDermitt (Eugene)

Ο "Eugene" αποκάλυψε ότι έκλεψε την περούκα με την χαρακτηριστική "χαίτη" του χαρακτήρα του. Μάλιστα τον είχαν αποτρέψει οι συντελεστές της παραγωγής από το να την κλέψει και τελικά του την έκαναν δώρο την τελευταία μέρα των γυρισμάτων. 

Cailey Fleming (Judith) 

Η κόρη του Rick Grimes παραδέχτηκε ότι πήρε μαζί της τις μπότες της από την πρώτη και από την τελευταία σεζόν που φόρεσε. 

Lauren Cohan (Maggie)

Η λατρεμένη ηθοποιός της Μάγκι είπε πως το μόνο που πήρε ήταν οι μπότες του χαρακτήρα της και η καρέκλα που καθόταν στο πλατό με το όνομά της. Επίσης είπε πως έβγαλε μερικές φοβερές φωτογραφίες, ειδικά με τον Norman Reedus, την τελευταία μέρα στο πλατό και κράτησε και αυτές. 

Ross Marquand (Aaron) 

"Μπόρεσα να πάρω μερικά πραγματάκια από το πλατό αλλά ένα από τα πιο πολύτιμα που έχω είναι kukri μαχαίρι που κράδαινα από την 8η σεζόν και μετά." είπε ο Marquand.