Marvel Studios: Κύμα απολύσεων φέρνει αβεβαιότητα σε σειρές του MCU

Μεγάλο πλήγμα δέχθηκαν τα Marvel Studios Animation
16 Νοεμβρίου 2022 21:46
Marvel Studios: Κύμα απολύσεων φέρνει αβεβαιότητα σε σειρές του MCU

Ούτε το ακλόνητο οικοδόμημα της Marvel Studios δεν μένει αλώβητο από το τρέχον δυσμενές οικονομικό κλίμα, καθώς λέγεται ότι υπήρξαν κύματα απολύσεων εντός της εταιρίας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό και έγκριτο insider, KC Walsh, η Marvel Studios ζυγίζει τα οικονομικά της αυτόν τον καιρό εν μέσω διάφορων προβλημάτων ανάπτυξης στα projects της. Στα tweets του KC Walsh γίνεται λόγος πως το μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκε το Marvel Studios Animation, το τμήμα υπεύθυνο για τις σειρές κινουμένων σχεδίων του MCU, όπως το λατρεμένο "What...If?". 

Στα όσα έγραψε άφησε να εννοηθεί ότι η Marvel Animation ίσως να καταλήξει ένα αποτυχημένο πείραμα, ενώ κάποιες σειρές που ετοιμάζει κινδυνεύουν με πρόωρο τέλος. "Ακούω ότι κάποιες σειρές βρίσκονται σε κίνδυνο, γίνονται απολύσεις και οι δημιουργοί δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει" γράφει χαρακτηριστικά ο γνωστός insider. 

Μάλιστα έκανε λόγο πως η Marvel Studios, ελέω της τρέχουσας κατάστασης, δε θα δίνει το πράσινο φως σε νέες σεζόν εάν δεν ελέγχει την επιτυχία της προηγούμενης. 

Ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στη μέση το οποίο λέει πως οι ιθύνοντες της Marvel δεν μπορούν να περιμένουν τόσο πολύ καιρό, διότι θα χάσουν τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς πίσω από τις animation σειρές τους. 

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν ακυρώσεις σειρών και να μην κυκλοφορήσουν όσες σειρές κινουμένων σχεδίων είχε υποσχεθεί αρχικά η Marvel. 

Ίσως τελικά οι animation σειρές για τη Marvel Studios να μην αξίζουν τα χρήματα που ξοδεύονται για το χρόνο που χρειάζεται να παραχθούν, μιας και ως γνωστόν το animation χρειάζεται και τους δύο αυτούς παράγοντες. Ο καιρός θα δείξει τι επιφυλάσσει για το μέλλον του Marvel Studios Animation. Πάντως για τις live-action σειρές του MCU εκεί φαίνεται πως όλα βαίνουν καλώς.