Το νέο τραγούδι των Eminem και Snoop Dogg ζωντανεύει τα…NFTs τους

Οι Bored Apes τους γίνονται κινούμενα σχέδια
24 Ιουνίου 2022 18:00
Το νέο τραγούδι των Eminem και Snoop Dogg ζωντανεύει τα…NFTs τους

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Σεπτέμβριο του 2021, ο γνωστός ράπερ Snoop Dogg ήταν ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που επένδυσε σε NFTs, με τον Eminem να ακολουθεί και αυτός. Συγκεκριμένα και οι δύο ραπερς είχαν αγοράσει από έναν πίθηκο της δημοφιλής συλλογής Bored Ape Yacht Club, για να τους αντιπροσωπεύει ως το avatar τους στη νέα εποχή του Web3.

Τώρα, παρόλο που τον τελευταίο καιρό η αγορά των κρυπτονομισμάτων έχει πάρει την κατηφόρα, με τις πωλήσεις των NFTs να μειώνονται και αυτές σημαντικά, οι δύο πασίγνωστοι ραπερς συμμετείχαν απτόητοι στο Ape Fest 2022, παρουσιάζοντας εκεί το νέο τους τραγούδι, στο οποίο γίνονται…NFTs.

Ναι, καλά διαβάσατε. Στο ‘From The D 2 The LBC’, Eminem και Snoop Dogg “ταξιδεύουν” τόσο που νομίζουν ότι είναι NFTs πίθηκοι. Αναλυτικότερα, στο κλιπ που σκηνοθέτησε ο James Larese, βλέπουμε τα δύο NFTs να ζωντανεύουν και να κάνουν βόλτες με το αυτοκίνητο, αλλά και να τραγουδάνε, καθώς οι ράπερς αποτίουν φόρο τιμής με τους στοίχους τους, στους τόπους καταγωγής τους, που δεν είναι άλλοι από τα Detroit και Long Beach.

Δείτε το νέο κομμάτι των Eminem και Snoop Dogg, στο οποίο μετατρέπονται στα Bored Ape NFTs τους: