Ο Snoop Dogg είναι τελικά ένας ανώνυμος δημοφιλής συλλέκτης NFT στο Twitter

Με NFTs αξίας $17 εκατομμυρίων
22 Σεπτεμβρίου 2021 10:13
Ο Snoop Dogg είναι τελικά ένας ανώνυμος δημοφιλής συλλέκτης NFT στο Twitter

Ο γνωστός ράπερ Snoop Dogg βρίσκεται εδώ και καιρό στο χώρο των NFTs, πουλώντας τη δική του branded συλλογή, ενώ έχει συνεργαστεί και με το δημιουργό του δημοφιλούς meme Nyan Cat. Τώρα όμως έρχεται να αποκαλύψει πως είναι ο άνθρωπος πίσω από τον ανώνυμο λογαριασμό Twitter με την ονομασία Cozomo de’ Medici, ο οποίος έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει μία πολύτιμη συλλογή από Ethereum NFTs.

Την αποκάλυψη την έκανε μέσω Twitter στους 19 εκατομμύρια ακολούθους του. Αρχικά ο λογαριασμός του Cozomo de’ Medici ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει την ταυτότητά του από τον προσωπικό του λογαριασμό και πέντε μετά λεπτά ο Snoop Dogg έκανε την ανακοίνωση.

Το wallet του Cozomo de’ Medici δείχνει πως έχει ξοδέψει πάνω από $17 εκατομμύρια σε συλλεκτικά NFTs, ενώ ακόμα και η εικόνα προφίλ εκτιμάται στα $4.6 εκατομμύρια. Ο λογαριασμός Twitter του Medici δημιουργήθηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα, έχει καταφέρει να γίνει όμως δημοφιλής χωρίς τη σύνδεση με τον Snoop Dogg, αφού φιλοξενήθηκε σε άρθρο στο The Block. Λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη, ο Medici αγόρασε δύο NFTs σχετικά με κάνναβη και αργότερα ένα από τα δύο ανέβηκε ως εικόνα προφίλ στο Twitter account του Snoop Dogg.

Ο Snoop Dogg δεν είναι η μόνη διασημότητα που ασχολείται με NFTs. Μερικοί που ξεχωρίζουν είναι ο αθλητής του NBA Stephen Curry, ο YouTuber Jake Paul, ο κωμικός Steve Harvey και η λίστα όλο και μεγαλώνει.

Tags: