Viral βίντεο: Ο David Guetta έβαλε με AI τον Eminem σε τραγούδι του και έγινε χαμός

Δείτε το εντυπωσιακό στιγμιότυπο
12 Φεβρουαρίου 2023 09:40
Viral βίντεο: Ο David Guetta έβαλε με AI τον Eminem σε τραγούδι του και έγινε χαμός

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο από μία συναυλία του David Guetta, ο οποίος χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη (AI), για να φτιάξει ένα νέο τραγούδι. Ωστόσο, αυτό που έκανε η AI είναι να «τραγουδήσει» τους στίχους αυτούς με τη φωνή του διάσημου ράπερ, Eminem.

Ο θρυλικός DJ εξήγησε σε μία συνέντευξή του όλα τα βήματα που έκανε για να φτιαχτεί αυτό το κομμάτι. Αρχικά, πήγε σε ένα site με AI που μπορεί να δημιουργήσει τους στίχους για τραγούδια, περίπου σαν αυτούς που θα έγραφε ο πραγματικός καλλιτέχνης. Έπειτα, έγραψε: γράψε έναν στίχο σε στιλ του Eminem με Rave θεματολογία. Στη συνέχεια πήγε σε μία άλλη σελίδα τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να αναδημιουργήσει μια φωνή.

Έπειτα έπαιξε αυτό το τραγούδι σε μία ζωντανή εμφάνισή του και έγινε χαμός από τους fans του. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ανακάλυψα αυτές της σελίδες με AI. Βασικά, μπορείς να γράψεις κάποιους στίχους στο στιλ που θα έγραφε ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Έτσι, έγραψα: γράψε μου ένα στίχο στο στιλ του Eminem με θεματολογία το Rave του μέλλοντος. Και πήγα σε ένα άλλο site που μπορεί να φτιάξει τη φωνή και έβαλα τους στίχους. Έπαιξα το τραγούδι σε ένα live και έγινε χαμός!

Ο Guetta δήλωσε ότι αρχικά προοριζόταν ως αστείο αυτό το τραγούδι αφού «έπαιζε» με την AI.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.