Eminem: Το θρυλικό The Eminem Show άλμπουμ έσπασε ρεκόρ του Spotify

Συνεχίζει ακάθεκτο 20 χρόνια μετά
06 Φεβρουαρίου 2023 14:33
Eminem: Το θρυλικό The Eminem Show άλμπουμ έσπασε ρεκόρ του Spotify

Ο πασίγνωστος rapper Eminem παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του Spotify και πλέον το τέταρτο solo studio άλμπουμ του κατάφερε να σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ της streaming πλατφόρμας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το The Eminem Show κατάφερε να ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια streams στο Spotify, όντας το μόνο άλμπουμ από τη δεκαετία του 2000 που το έχει καταφέρει αυτό. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στατιστικά που μοιράστηκε ο λογαριασμός Eminem Data on Twitter, το The Eminem Show είναι το άλμπουμ με τις περισσότερες ακροάσεις απ’ όλο τον πλούσιο κατάλογο του rapper. Είναι επίσης το 54ο άλμπουμ με τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα συνολικά, έχοντας κατά μέσο όρο σχεδόν 5 εκατομμύρια ακροάσεις καθημερινά.

Τα δημοφιλέστερα τραγούδια από το άλμπουμ είναι το "Till I Collapse", με τη συμμετοχή του Nate Dogg και το "Without Me". Και τα δύο έχουν το καθένα περισσότερες από 1,5 δισεκατομμύριο ακροάσεις μόνο στο Spotify. Άλλα τραγούδια του άλμπουμ που έχουν αγαπηθεί είναι το "Superman" με 491 εκατομμύρια ακροάσεις, το "Sing For The Moment" με 360 εκατομμύρια και το "Cleanin' Out My Closet" με 310 εκατομμύρια.

Για την ιστορία, το The Eminem Show έκανε αρχικά το ντεμπούτο του το 2002, κερδίζοντας πολλαπλά Grammy βραβεία, με πάνω από 25 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι σήμερα.

Σε περίπτωση που θέλετε να το απολαύσετε ξανά, μπορείτε να το κάνετε μέσα από τον player που ακολουθεί: