Ο Eminem έρχεται στο Fortnite

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα
22 Νοεμβρίου 2023 22:01
Ο Eminem έρχεται στο Fortnite

Ο Eminem, ο πασίγνωστος και λατρεμένος ράπερ, σύντομα θα έρθει στον κόσμο του Fortnite.

Συγκεκριμένα, η Epic Games, η εταιρία πίσω από το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι, επιβεβαίωσε ότι ο Eminem θα εμφανιστεί στο επερχόμενο "Big Bang" event του Fortnite. Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν διάφορα σχετικά skins, μεταξύ άλλων για να μεταμορφωθούν στον Slim Shady, το γνωστό alter ego του Eminem.

Η συνεργασία μεταξύ του Eminem και του Fortnite σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για το παιχνίδι, αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα cross-overs στην ιστορία του. Ο Eminem είναι προς το παρόν ο μοναδικός καλλιτέχνης που εμφανίζεται στο Icon Radio στο Fortnite, κάτι που έκανε tease εδώ και λίγο καιρό αυτή τη μοναδική συνεργασία. Αν και η Epic Games δεν είχε επιβεβαιώσει αρχικά τις λεπτομέρειες, η εμφάνιση της μουσικής του στην πλατφόρμα ήταν μια ισχυρή ένδειξη.

Και επίσημα, πλέον, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να δουν τον Eminem στο κατάστημα του Fortnite από τις 29 Νοεμβρίου. Τρεις εκδόσεις του ράπερ θα είναι διαθέσιμες για αγορά: οι Rap Boy, Slim Shady και Marshall Never More.

Επιπλέον, η μουσική του Eminem θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο event που θα ολοκληρώσει το Chapter 4 του Fortnite. Με την ονομασία "The Big Bang", αυτό το event έχει προγραμματιστεί για τις 2 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί το teaser που μοιράστηκε ο καλλιτέχνης και μερικές εικόνες από τα skins του που διέρρευσαν πρόωρα.