Τη μάχη των social media κέρδισε η WrestleMania 38 έναντι του φετινού Super Bowl

Το μεγαλύτερο event του WWE διέλυσε μια αμερικάνικη παράδοση
11 Απριλίου 2022 22:13
Τη μάχη των social media κέρδισε η WrestleMania 38 έναντι του φετινού Super Bowl

Μια αμερικάνικη παράδοση "έσπασε" χάρη στη δύναμη των κοινωνικών δικτύων καθώς η WrestleMania 38, το μεγαλύτερο σόου-event του WWE νίκησε το Super Bowl LVI, που διεξήχθη τον περασμένο Φεβρουάριο και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα των ΗΠΑ -και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια. 

Η νίκη αυτή του WWE έναντι του NFL ήρθε καθώς το μεγαλύτερο premium event στον κλάδο του sports entertainment, ξεπέρασε την δραστηριότητα στα social media του φετινού τελικού του Super Bowl.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της Conviva που δημοσιεύθηκαν στο Comicbook.com, η WrestleMania 38 του WWE διέλυσε σε impressions, engagements, προβολές βίντεο και λεπτά θέασης το SuperBowl και τα συγκριτικά στοιχεία αποκαλύπτουν: 

  • Impressions: WWE: 2.2 Billion Impressions vs. Super Bowl: 1.8 Billion Impressions
  • Video Views: WWE: 1.1 Billion Video Views vs. Super Bowl: 618 Million Video Views
  • Video Watch Time: WWE: 13.1 Million Hours vs. Super Bowl 3.56 Million Hours
  • Engagements: WWE: 87 Million Engagements vs. Super Bowl: 78 Million Engagements

Η WrestleMania 38 χωρίστηκε σε δύο ημέρες, κάτι που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να αποδίδει θετικά για τα νούμερα του WWE, και έπαιξε ρόλο στο να συγκεντρώσει περισσότερο "ντόρο". Δύο ήταν οι στιγμές που τα social media χόρευαν σε ρυθμούς WrestleMania: η επιστροφή του Cody Rhodes ως τον μυστηριώδη αντίπαλο του Seth Rollins, και οι αναμετρήσεις μεταξύ Pat McAfee-Austin Theory και Mr. McMahon, που οδήγησαν και στην επιστροφή του θρυλικού "Stone Cold" Steve Austin για μια ακόμη αναμέτρηση με τον Kevin Owens.