Η Paris Hilton και ο Jimmy Fallon καυχιούνται για τα NFTs τους και είναι άβολα cringe (ΒΙΝΤΕΟ)

Το στιγμιότυπο από το The Tonight Show που συζητιέται
26 Ιανουαρίου 2022 22:56
Η Paris Hilton και ο Jimmy Fallon καυχιούνται για τα NFTs τους και είναι άβολα cringe (ΒΙΝΤΕΟ)

Αξίζουν ή όχι τα NFTs; Αυτό είναι κάτι που ακόμα κανένας δε μπορεί να δηλώσει με σιγουριά αλλά το σίγουρο είναι πως αποτελούν το επόμενο trend του ίντερνετ και του metaverse. Ένας από τους μεγάλους παίκτες του χώρου των NFTs είναι η διάσημη επιχειρηματίας και σελέμπριτι Πάρις Χίλτον, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο σόου του Jimmy Fallon και συζήτησαν για τα NFTs τους. 

Μια συζήτηση που έκανε μέχρι και τους θεατές να βαρεθούν μάλλον και το όλο στιγμιότυπο χάρισε αρκετές cringe στιγμές με τους δύο να καυχιούνται για τα NFTs που έχουν στην κατοχή τους. 

"Πέρασα από πολλά μέχρι να αποφασίσω ποιο θέλω. Ήθελα ένα που να μου θυμίζει κάπως εμένα. Και το συγκεκριμένο το κάνει" λέει η Χίλτον για ένα Boring Ape NFT που απεικονίζει ουσιαστικά έναν πίθηκο σε καρτουνίστικο σχέδιο. 

Λίγο μετά και ο Jimmy Fallon δείχνει το δικό του NFT που αγόρασε και είναι επίσης ένα "Boring Ape", ο οποίος παραδέχτηκε ότι μπήκε στο κόλπο μετά από παρότρυνση της Hilton. Το στιγμιότυπο ωστόσο σχολιάστηκε στο Twitter το οποίο κυριολεκτικά...το γλέντησε: 

Μέχρι και υποστηρικτές των NFT βρήκαν άβολο το όλο σκηνικό:

 

Δείτε το στιγμιότυπο στο 3:43