Νέο τεράστιο ρεκόρ όλων των εποχών για το Bitcoin - "Ράλι" για τα κρυπτονομίσματα 

Συνεχίζεται η φρενήρης πορεία του

Νέο τεράστιο ρεκόρ όλων των εποχών για το Bitcoin - "Ράλι" για τα κρυπτονομίσματα

Η εντυπωσιακή κούρσα του Bitcoin που ξεκίνησε στα τέλη του Σεπτεμβρίου μόλις κορυφώθηκε, με το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα της αγοράς να σπάει το ρεκόρ όλων των εποχών. Συγκεκριμένα, η αξία του έφτασε σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου τα $66,141. Αυτό αντιστοιχεί περίπου σε €57,000.

Αναμενόμενα, η εντυπωσιακή ανοδική πορεία του Bitcoin έχει παρασύρει και άλλα κρυπτονομίσματα, με το Ethereum να βρίσκεται πλέον πάνω από τα $4,000. Αντίστοιχα και διάφορα altcoins έχουν πάρει την ανηφόρα, με το Shiba Inu coin για παράδειγμα που πρόσφατα κατέγραψε άνοδο σχεδόν 400%.

Ποιος είναι, όμως, ο λόγος για το εν λόγω “ράλι”; Εν μέρει το νέο ρεκόρ μπορεί να αποδοθεί στο ντεμπούτο του Bitcoin Strategy ETF της ProShares που μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE). Πρόκειται για το πρώτο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που συνδέεται με το κρυπτονόμισμα και γίνεται διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής.

Φυσικά, οι απόψεις και οι προβλέψεις της κοινότητας και των αναλυτών, ως συνήθως διίστανται, με μερικούς να θεωρούν πως το Bitcoin θα αγγίξει τις $100 χιλιάδες και άλλους να προειδοποιούν για επικείμενη βουτιά.

6 σχολιο(α)