Apple Unleashed: Έρχονται τα πανίσχυρα MacBook Pro σε λίγες μέρες

Θα δούμε και νέα AirPods;
13 Οκτωβρίου 2021 10:06
Apple Unleashed: Έρχονται τα πανίσχυρα MacBook Pro σε λίγες μέρες

Ο ίδιος ο Greg Joswiak της Apple ανακοίνωσε μέσω Twitter το επόμενο hardware event της Apple, στο οποίο αναμένουμε να δούμε τα νέα MacBook Pro. Με μία μόνο λέξη, “Unleashed”, θέλει να περιγράψει την απελευθέρωση της ισχύος που θα δούμε στα νέα MacBook, ενώ οι κουκίδες στη γραμματοσειρά μάλλον υπονοούν την ενσωμάτωση mini LED τεχνολογίας.

Το event θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε live από το Apple.com.

Τα νέα MacBook Pro αναμένονται στις 14 και 16 ίντσες και θα ενσωματώνουν τον M1X επεξεργαστή της Apple με 10 πυρήνες CPU και 16 ή 32 πυρήνες στα γραφικά. Άλλα χαρακτηριστικά που αναμένουμε από τα νέα MacBook είναι η επιστροφή της μαγνητικής φόρτισης, ίσως με MagSafe τεχνολογία αυτή τη φορά, HDMI θύρα και SD θύρα.

Αναμένεται και η παρουσίαση ενός ανασχεδιασμένου Mac Mini το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης τον M1X και θα διαθέτει δύο θύρες παραπάνω από το προηγούμενο μοντέλο.

Τέλος, ίσως να δούμε και την τρίτη γενιά των AirPods, τα οποία αυτή τη φορά θα έχουν design παρόμοιο με τα AirPods Pro, με μικρότερο στέλεχος και νέα θήκη φόρτισης.