Δείτε ζωντανά το Scary Fast event της Apple

Απόψε μετά τα μεσάνυχτα
30 Οκτωβρίου 2023 11:16
Δείτε ζωντανά το Scary Fast event της Apple

Το επόμενο μεγάλο event της Apple βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, μετά το ‘Wonderlust’ σόου που φιλοξένησε την αποκάλυψη των iPhone 15, ο αμερικανικός κολοσσός αναμένεται να πραγματοποιήσει τώρα το λεγόμενο ‘Scary Fast’ event.

Μιας και απέχουμε μόλις μερικές ώρες, λοιπόν, η Apple ανάρτησε τώρα και το σχετικό live stream στο YouTube, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιήσουν ειδοποιήσεις μέσα από την πλατφόρμα της Google για να ενημερωθούν λίγο πριν ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.

Η ημέρα και η ώρα για το ‘Scary Fast’ event της Apple:

Το νέο event της Apple, στο οποίο αναμένεται μεταξύ άλλων να δούμε τα νέα πανίσχυρα Mac της, είναι προγραμματισμένο για απόψε, δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, ή πιο τυπικά για την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 02:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος).

Ο live player για το ‘Scary Fast’ event της Apple:

Τι θα δούμε στο ‘Scary Fast’ event της Apple:

Λίγο πριν τον εορτασμό του Halloween, η Apple θέλει την προσοχή του κόσμου για να παρουσιάσει κάτι «τρομακτικά γρήγορο». Ειδικότερα, σύμφωνα με τις φήμες και τις διαρροές που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, η εταιρία σκοπεύει να αποκαλύψει την ολοκαίνουργια σειρά των M3 επεξεργαστών της. Περίπου 17 μήνες μετά το ντεμπούτο του M2 system on a chip (SoC), το νέο chip της εταιρίας αναμένεται να φέρει πολύ μεγάλες διαφορές στην απόδοση και προφανώς δε θα είναι η μοναδική αποψινή ανακοίνωση.

Μαζί με τα M3 Chips, η εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο ανανεωμένο iMac 24 ιντσών, καθώς και διάφορα άλλα Mac μοντέλα. Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε και κάποια ανανέωση του MacBook Pro, ενώ δεν αποκλείεται το σόου να φιλοξενήσει την αποκάλυψη και του επόμενης γενιάς iPad Pro. Τέλος, υπάρχουν φήμες πως η Apple θα παρουσιάσει και διάφορες νέες εκδόσεις για αξεσουάρ των προϊόντων της που θα έρχονται με USB-C θύρες, όπως για παράδειγμα νέα Magic Mouse και Magic Keyboard.

Φυσικά, για τις σημαντικότερες ανακοινώσεις της Apple μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.