Η Apple μειώνει την παραγωγή του Vision Pro γιατί δεν πουλάει όσο θα ήθελε

Η παραγωγή μειώνεται στα μισά…
24 Απριλίου 2024 10:46
Η Apple μειώνει την παραγωγή του Vision Pro γιατί δεν πουλάει όσο θα ήθελε

Η Apple αλλάζει τα σχέδιά της όσον αφορά το Vision Pro, αφού σύμφωνα με νέες αναλύσεις πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ λιγότερα τεμάχια στην αγορά μέσα στο 2024.

Σύμφωνα με τον πασίγνωστο αναλυτή, Ming-Chi Kuo, η εταιρία έδωσε εντολή να μειωθεί η παραγωγή του headset της, από τις 700.000-800.000 που είχε προγραμματίσει στις 400.000 ή 450.000. Οι παραγγελίες για το Vision Pro έχουν μειωθεί δραματικά και αυτό γίνεται προτού καν έρθει η συσκευή σε άλλες χώρες.

Μάλιστα, ο Kuo λέει ότι αυτό αποτελεί σημάδι ότι η ζήτηση της συσκευής έχει πέσει πολύ στην Αμερική, οπότε η Apple αναμένεται να λάβει τα μέτρα της. Ο Kuo είχε δηλώσει παλιότερα ότι η εταιρία θα φέρει το Vision Pro σε νέες αγορές και αυτό θα το ανακοινώσει μάλλον κατά τη διάρκεια του φετινού Worldwide Developers Conference που θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον Ιούνιο.

Επιπροσθέτως, η Apple αναμένεται να βγάλει λιγότερα τεμάχια του Vision Pro το 2025, οπότε γι’ αυτό το λόγο εξετάζει και θα προσαρμόσει ανάλογα το roadmap της. Ο Kuo συνεχίζει και λέει ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα δούμε μια νέα έκδοση της συσκευής τον επόμενο καιρό, αλλά ούτε και μέσα στο 2025, παρόλο που υπάρχουν αναφορές ότι η εταιρία θα φέρει μια νέα έκδοση που θα τεθεί σε μαζική παραγωγή στα τέλη του 2025.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.