Δε θα έχουμε φέτος το ανοιξιάτικο event της Apple;

Ετοιμάζονται πολλά προϊόντα
04 Μαρτίου 2024 09:33
Δε θα έχουμε φέτος το ανοιξιάτικο event της Apple;

Η Apple σχεδιάζει πολλές κυκλοφορίες για την Άνοιξη, αλλά οι φήμες οργιάζουν πως φέτος δε θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο event από την εταιρία όπως συνηθίζει. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η παράλειψη ενός event μεγάλης παραγωγής για την Άνοιξη δεν είναι ασυνήθιστη, καθώς η Apple το έχει κάνει ξανά πέρυσι.

Αυτά που αναμένουμε περισσότερο από αυτό το event είναι η αποκάλυψη του νέου iPad Pro με OLED οθόνη και M3 chip. Αναμένουμε επίσης ένα ανανεωμένο iPad Air στις 12.9 ίντσες, το πρώτο νέο iPad από το 2022. Ίσως να δούμε και ένα νέο Apple Pencil, ένα ανασχεδιασμένο Magic Keyboard και νέα MacBook Air με M3.

Παρόλη την πληθώρα προϊόντων, ίσως οι αναβαθμίσεις να μην είναι αρκετές για να δικαιολογούν ένα πλήρους μεγέθους φυσικό event και ίσως η Apple να περιοριστεί σε μία online ανακοίνωση.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, το επόμενο μεγάλο event της Apple θα είναι το World Wide Developer Conference (WWDC) το οποίο λαμβάνει χώρα παραδοσιακά τον Ιούνιο. Εκεί αναμένουμε να δούμε πολλές αλλαγές, καθώς η Apple θα αποκαλύψει τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φτάσει τους υπόλοιπους κολοσσούς στον τομέα της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης και φυσικά θα δούμε την αποκάλυψη του iOS 18, με τον Gurman να υποστηρίζει πως θα πρόκειται για την πιο σημαντική αλλαγή στο software των iPhone μέχρι σήμερα.