Apple: Ανακοίνωσε νέο event αλλά τι θα παρουσιάσει εκεί;

Έτοιμα όλα για το Scary Fast event
25 Οκτωβρίου 2023 09:59
Apple: Ανακοίνωσε νέο event αλλά τι θα παρουσιάσει εκεί;

Όσοι παρακολουθούν τις φήμες γύρω από την Apple αυτό το event δεν αποτελεί έκπληξη αλλά πλέον ανακοινώθηκε επίσημα. Η Apple ετοιμάζεται για το επόμενο event παρουσίασης το οποίο ονομάζει "Scary Fast" (σ.σ. τρομακτικά γρήγορο) κάτι που παραπέμπει στο γεγονός ότι θα ανακοινώσει τη νέα σειρά των Mac με M3 επεξεργαστή

Μάλιστα, το εικαστικό του event στην επίσημη σελίδα της Apple φιγουράρει το γνωστό μηλαράκι που μεταμορφώνεται στο σκίτσο του "προσώπου" των Mac, που ήταν κάποτε το λογότυπό τους. Για πρώτη φορά όμως στην ιστορία της Apple διοργανώνεται ένα τέτοιου βεληνεκούς event παρουσίασης τη νύχτα, καθώς στις περισσότερες χώρες του κόσμου θα είναι είτε αργά το βράδυ ή και ξημερώματα. 

Συγκεκριμένα, το Scary Fast event θα λάβει χώρα ξημερώματα Τρίτης στις 02:00 στην Ελλάδα, όπως αναγράφει η αντίστροφη μέτρηση στο ειδικό livestream στο YouTube. Το event θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσα από το Apple TV και την επίσημη ιστοσελίδα της Apple

Ο αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg έχει αναφέρει ότι θα δούμε μια ανανέωση της σειράς μοντέλων των iMac, που εδώ και χρόνια έχει παραμείνει στάσιμη, ενώ θα υπάρξουν και αναβαθμισμένα MacBook Pro μοντέλα. 

Πληροφορίες του επίσης έγκυρου αναλυτή Ming-Chi Kuo αναφέρουν ότι η Apple θα ανακοινώσει πολλαπλές εκδόσεις του M3 chip, δηλαδή πιθανότατα να δούμε εκδόσεις των M3, M3 Pro και M3 Max για τα αντίστοιχα μοντέλα των 13", 14" και 16" ιντσών MacBook Pro. 

Ενδέχεται επίσης τα νέα MacBook Pro να κυκλοφορήσουν με χαμηλότερη διαθεσιμότητα από το αναμενόμενο, λόγω των μειωμένων πωλήσεων των M2 Macbook. 

 

Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά το event μέσα από τον παρακάτω player.