Τι να περιμένουμε από το αυριανό Apple Event; 

Νέα, ανακοινώσεις και φήμες

Τι να περιμένουμε από το αυριανό Apple Event;

Η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για το αυριανό “California Streaming” event της στο οποίο αναμένεται η εμφάνιση της επόμενης σειράς iPhone, αλλά όχι μόνο.

Διαρροές και αναφορές έως τώρα κάνουν λόγο για τέσσερα διαφορετικά μοντέλα που θα αποτελέσουν τη σειρά iPhone 13 και θα έρθουν στο ίδιο μέγεθος με τα περσινά μοντέλα. Αυτό που περιμένουμε όλοι να δούμε είναι οθόνες με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, ένα μικρότερο notch και ένα αρκετά ταχύτερο A15 Bionic chip. Στον τομέα των καμερών αναμένουμε την εισαγωγή δύο νέων modes, ένα αστροφωτογραφίας και ένα video portrait. Αναμένεται επίσης βελτιωμένος ultrawide φακός και καλύτερο οπτικό zoom στην καταγραφή video.

Το νέο Apple Watch 7 αναμένεται με τον πρώτο ανασχεδιασμό του εδώ και χρόνια, περιλαμβάνοντας επίπεδες επιφάνειες και μεγαλύτερη οθόνη. Μάλλον θα διαθέτει ταχύτερο επεξεργαστή και σίγουρα θα προσφερθούν νέα watchfaces.

Υπάρχει περίπτωση την εμφάνισή τους να κάνουν και τα τρίτης γενιάς AirPods, τα οποία αναμένονται παρόμοια σε design με τα AirPods Pro, με μικρότερο στέλεχος και νέα θήκη.

Μικρότερες πιθανότητες εμφάνισης έχουν τα νέα MacBooks καθώς και ένα νέο iPad Mini. Τα νέα MacBook Pro στις 14 και 16 ίντσες θα περιλαμβάνουν τα νέα chips της Apple και θα επαναφέρουν τις θύρες HDMI και SD card. Το νέο iPad Mini αναμένεται να φέρει τη μεγαλύτερη αναβάθμιση εδώ και μία δεκαετία, προσφέροντας μεγαλύτερη οθόνη και μοιάζοντας εμφανισιακά με το περσινό iPad Air.

Σίγουρες θεωρούνται και ανακοινώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες της Apple. Το event θα λάβει χώρα αύριο Τρίτη στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Για όλα τα νεότερα, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com

0 σχολια