Διαρροή αποκαλύπτει τα νέα AirPods (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μικρότερα σε μέγεθος
24 Φεβρουαρίου 2021 10:25
Διαρροή αποκαλύπτει τα νέα AirPods (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Apple προσφέρει έως τώρα τα AirPods και τα AirPods Pro, με τα δεύτερα να προσφέρουν και εξαιρετική noise-cancelling τεχνολογία. Ωστόσο πληθαίνουν οι φήμες για ένα τρίτο ζευγάρι ακουστικών το οποίο θα τοποθετείται ανάμεσα στα AirPods και τα AirPods Pro. Τώρα, χάρη σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το 52Audio, έχουμε μία πρώτη ιδέα για τα νέα ακουστικά της Apple.

Αρχικά θα ονομάζονται είτε AirPods Pro Lite, είτε AirPods 3. Θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό τους, αλλά θα έχουν μικρότερο στέλεχος, ενώ θα περιλαμβάνουν και tips σιλικόνης όπως τα Pro. Κάνοντας κλικ στην εικόνα παρακάτω ή στο βελάκι δεξιά, μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

AirPods 3 leak

Εσωτερικά θα δανειστούν κάποια χαρακτηριστικά από τα Pro, όπως τα Force Sensor controls τα οποία επιτρέπουν την υποστήριξη gestures. Δεν αναμένεται όμως να υπάρχει noise-cancelling τεχνολογία. Φήμες κάνουν λόγο για κυκλοφορία μέσα στο πρώτο μισό του 2021, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να κυκλοφορήσουν μαζί με ένα νέο Pro μοντέλο που θα διαθέτει ANC, καθώς και με τα AirTags της Apple που αναμένουμε.

Tags: