Πασχαλινές προσφορές σε όλα τα AirPods της Apple στην Ελλάδα!

Δείτε πώς κυμαίνονται τώρα οι τιμές στη χώρα μας
21 Απριλίου 2024 10:47
Πασχαλινές προσφορές σε όλα τα AirPods της Apple στην Ελλάδα!

Πολλά καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες από τις πασχαλινές προσφορές τους και πλέον ήρθε και η στιγμή για προϊόντα της Apple. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες, βρίσκονται σε έκπτωση όλα τα AirPods μοντέλα της εταιρίας, που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας αν θέλατε να προβείτε σε αγορά.

Οι προσφορές ξεκινούν με τα Apple AirPods δεύτερης γενιάς με θήκη φόρτισης, δηλαδή τα πιο απλά ακουστικά της εταιρίας, τα οποία από 149 ευρώ, πλέον κοστίζουν 109 ευρώ στη χώρα μας. Αν θέλετε, όμως, καλύτερη ποιότητα ήχου και πιο μικρό μέγεθος, τότε να σας πούμε ότι και τα Apple AirPods τρίτης γενιάς κοστίζουν αυτή τη στιγμή 179 ευρώ.

Ωστόσο, για καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου με ενεργή ακύρωση θορύβου του ήχου που μειώνει τον εξωτερικό ανεπιθύμητο θόρυβο, καλύτερη μπαταρία τόσο στη θήκη, όσο και στα ακουστικά, αλλά και την τεχνολογία Find My της Apple,  υπάρχει έκπτωση και στα Apple AirPods Pro δεύτερης γενιάς (Type-C έκδοση). Η τιμή τους ξεκινάει από τα 279.99 ευρώ, αλλά αυτή τη στιγμή τρέχει μία μεγάλη προσφορά και μπορείτε να τα βρείτε με 239 ευρώ περίπου.

Τέλος, υπάρχουν προσφορές και σε πολλά χρώματα των Apple AirPods Max, τα οποία ξεπερνούσαν τα 600 ευρώ στα καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα και πλέον ανέρχονται κοντά στα 589 ευρώ, ανάλογα το χρώμα που θα επιλέξετε.

Έτσι, οι τίμες των AirPods στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε:

  • AirPods 2nd Gen – 109 ευρώ
  • AirPods 3rd Gen – 179 ευρώ
  • AirPods Pro 2nd Gen – USB C – 239 ευρώ
  • AirPods Max – 589 ευρώ (ανάλογα το χρώμα)

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.