Η Apple θα φέρει δύο νέα AirPods μέσα στη χρονιά – Τιμή και όσα γνωρίζουμε

Ξεκινάει η παραγωγή τους σύντομα
17 Μαρτίου 2024 19:46
Η Apple θα φέρει δύο νέα AirPods μέσα στη χρονιά – Τιμή και όσα γνωρίζουμε

Οι συνεργάτες της Apple είναι πανέτοιμοι να ξεκινήσουν τη μαζική παραγωγή των νέων AirPods ακουστικών, τα οποία θα κυκλοφορήσουν κατά πάσα πιθανότητα αυτό το φθινόπωρο μαζί με τα iPhone 16.

Τα νέα έρχονται από τον γνωστό insider της βιομηχανίας, Mark Gurman και μέσα από το τελευταίο τεύχος του Power On. Η Apple φαίνεται ότι έχει στα σκαριά δύο νέα AirPods προϊόντα που θα έρθουν για να αντικαταστήσουν τα AirPods 3, τα οποία δεν είχαν και τις πωλήσεις που θα περίμενε η εταιρία. Πρόκειται για κανονικά AirPods και όχι για Pro μοντέλα.

Και τα δύο θα φέρουν νέο σχεδιασμό και καλύτερο fit στα αυτιά και θα φορτίζουν μέσω του USB-C, όπως είδαμε άλλωστε και από τα iPhone 15. Ωστόσο, το πιο ακριβό μοντέλο από τα δύο θα προσφέρει και active noise cancellation, αλλά και Find My για την τοποθεσία στη θήκη τους, όπως είδαμε από τα AirPods Pro 2.

Ο Gurman αναφέρει ότι οι κωδικές ονομασίες των δύο νέων AirPods είναι B768E και B768M, με το πιο φθηνό να πωλείται στα 129 δολάρια και το πιο ακριβό στα 179 δολάρια.

Η Apple έχει βάλει ως στόχο -και περιμένει- αυτά τα δύο νέα μοντέλα να είναι “hit” στην ποπ κουλτούρα, όπως ακριβώς είχε γίνει με τα πρώτα ακουστικά, αλλά και με εκείνα της δεύτερης γενιάς. Μάλιστα, η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει τον Μάιο και η Apple αναμένει να φτιάξει 20 έως και 25 εκατομμύρια τεμάχια, κάνοντάς το το μεγαλύτερο launch στην ιστορία των AirPods.

Η Apple δεν πρόκειται να φέρει φέτος AirPods Pro και καλό θα ήταν να τα αναμένετε το 2025 ή και αργότερα.

Tags: