Η Apple φαίνεται ότι ετοιμάζει τα νέα AirPods

Σύμφωνα με ρεπορτάζ γνωστού αναλυτή
27 Οκτωβρίου 2023 18:32
Η Apple φαίνεται ότι ετοιμάζει τα νέα AirPods

Φαίνεται ότι η Apple έχει στα σκαριά δύο νέα AirPods μοντέλα που θα τα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του πασίγνωστου αναλυτή του Bloomberg, Mark Gurman, η εταιρία ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα που θα βρίσκονται κάτω από τα AirPods Pro 2 με USB-C που κυκλοφόρησαν πριν μερικές εβδομάδες.

Τα νέα μοντέλα ακούγεται ότι θα ονομάζονται απλώς AirPods 4th Generation και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχουν έναν πιο “ανοιχτό” σχεδιασμό όπως είδαμε στα AirPods 3, αλλά με πιο κοντά στελέχη. Όπως μεταφέρει το GSMarena, το πιο ακριβό μοντέλο θα περιλαμβάνει και active noise cancellation, ενώ το πιο απλό όχι.

Ο Gurman λέει επίσης ότι η Apple δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τις πωλήσεις των AirPods 3, καθώς ο περισσότερος κόσμος προτιμάει να αγοράσει τα δεύτερης γενιάς ακουστικά της επειδή είναι φθηνότερα. Τα δύο νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν του χρόνου θα έχουν USB-C και θα αντικαταστήσουν τα AirPods 2 και AirPods 3 και έτσι σκοπεύει να αντιμετωπίσει τις χαμηλές πωλήσεις η εταιρία.

Από το 2024, στην αγορά θα παραμείνουν τα AirPods Pro 2 με το USB-C, ενώ θα έρθουν και τα πιο φθηνά μοντέλα που θα αντικαταστήσουν τα AirPods 2 και AirPods 3. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την Apple, οπότε καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Tags: