Τα AirPods Pro 2ης γενιάς θα γίνουν πιο “έξυπνα” πολύ σύντομα – Τα νέα χαρακτηριστικά τους

Αυτό το φθινόπωρο
06 Ιουνίου 2023 12:32
Τα AirPods Pro 2ης γενιάς θα γίνουν πιο “έξυπνα” πολύ σύντομα – Τα νέα χαρακτηριστικά τους

Κατά τη διάρκεια του WWDC23, η Apple εκτός από το iOS 17 των iPhone ανακοίνωσε και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν αυτό το φθινόπωρο στα AirPods. Οι περισσότερες νέες λειτουργίες είναι για τα AirPods Pro 2ης γενιάς όπως τα Adaptive Audio, Personalized Volume και Conversation Awareness.

Το πρώτο είναι μια νέα λειτουργία που θα συνδυάζει το Transparency και Active Noise Cancellation των ακουστικών με βάση τις συνθήκες του περιβάλλοντος ήχου. Πιο συγκεκριμένα, τα AirPods Pro 2 θα εναλλάσσουν τα Transparency και Active Noise Cancellation για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία αυτόματα ανάλογα που βρίσκεστε και τι ακούγεται γύρω σας.

Από την άλλη, με το Personalized Volume τα ακουστικά θα χρησιμοποιούν το machine learning για να κατανοήσουν το περιβάλλον και τις συνθήκες, αλλά και τις προτιμήσεις ακρόασης με την πάροδο του χρόνου.

Το Conversation Awareness θα χαμηλώνει την ένταση της μουσικής και θα αυξάνει την ένταση της φωνής, ενώ παράλληλα θα μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος μόλις αρχίσετε να μιλάτε σε κάποιον.

Η Apple λέει ότι θα βελτιώσει την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των συσκευών σας καθώς φοράτε τα ακουστικά και θα γίνει ταχύτερη και πιο αξιόπιστη η μετάβαση από ένα Apple προϊόν στο άλλο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Επίσης, ένα τελευταίο χρήσιμο χαρακτηριστικό για τα AirPods Pro, AirPods Pro 2ης γενιάς, AirPods 3ης γενιάς και AirPods Max είναι το “Mute και Unmute” (σίγαση και κατάργηση σίγασης) ενώ μιλάτε από τα ακουστικά σε μία κλήση, πατώντας μέσα το ένα στέλεχος των AirPods ή το Digital Crown στο AirPods Max.