Άλλο ένα δημοφιλές προϊόν της Apple θα επανέλθει ανανεωμένο με USB-C

Κοντεύει το Apple Event του Σεπτεμβρίου
29 Αυγούστου 2023 23:40
Άλλο ένα δημοφιλές προϊόν της Apple θα επανέλθει ανανεωμένο με USB-C

Μερικές ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ημέρας διεξαγωγής του Apple Event του Σεπτεμβρίου, ήρθαν στην επιφάνεια μερικές νέες πληροφορίες για το τι άλλο θα παρουσιάσει η εταιρία του Κουπερτίνο εκεί. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος είναι ένας αρκετά έμπιστος αναλυτής της Apple, η εταιρία δε θα παρουσιάσει μόνο τα iPhone 15 και τα νέα Apple Watches στο ερχόμενο event. Kαι αυτό διότι τα πασίγνωστα AirPods της Apple θα φρεσκαριστούν και θα επανέλθουν με μια νέα θήκη που θα φέρει USB-C θύρα, όπως τα νέα iPhone 15.

Οι φήμες άλλωστε για την πιθανότητα να προστεθεί USB-C θύρα στην θήκη των AirPods κυκλοφορεί εδώ και καιρό, επομένως είναι πολύ πιθανό να δούμε τα 4ης γενιάς AirPods. Ξεκαθαρίζει, ωστόσο, ότι δε γνωρίζει εάν και τα AirPods Pro θα λάβουν αναβάθμιση με μια USB-C θήκη φόρτισης

Τις φήμες αυτές είχε ενισχύσει ο επίσης γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo που είχε αναφέρει ότι η Apple θα φέρει στην αγορά τα 4ης γενιάς AirPods κάπου μέσα στο δεύτερο μισό του 2024 ή το πρώτο μισό του 2025. Παράλληλα είχε "προβλέψει" ότι θα λανσαριστούν και τα φθηνότερα AirPods των $99 μαζί με τα 2ης γενιάς AirPods Max. Πιθανότατα όμως απλώς να πρόκειται για μια αναβάθμιση της θήκης και τίποτα παραπάνω.  

Όπως και να έχει οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την 12η Σεπτεμβρίου όπου θα λάβει χώρα το "Wonderlust" -όπως το ονομάζει- event της Apple.