Apple Event: Αυτή είναι η μέρα ανακοίνωσης των iPhone 15 και iPhone 15 Pro

Η μεγάλη ημέρα των Apple fans κοντεύει
29 Αυγούστου 2023 19:23
Apple Event: Αυτή είναι η μέρα ανακοίνωσης των iPhone 15 και iPhone 15 Pro

Επιτέλους, η μεγάλη ανακοίνωση που κάθε fan της Apple περίμενε είναι γεγονός! Με κάθε επισημότητα η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του event παρουσίασης των iPhone 15, το οποίο θα γίνει την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00 η ώρα Ελλάδος

Το event φυσικά θα γίνει livestream εντελώς δωρεάν στο Apple.com, με την εταιρία να χρησιμοποιεί από το 2020 μαγνητοσκοπημένες και όχι ζωντανές ανακοινώσεις των νέων προϊόντων της.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πιο σημαντικό event της σεζόν για την εταιρία του Κουπερτίνο, το οποίο ως είθισται τα τελευταία χρόνια θα μεταδοθεί από τα κεντρικά της γραφεία, στο Apple Park. 

Φυσικά, όλος ο τεχνολογικός κόσμος και οι Apple fans περιμένουν να δουν και επίσημα πως θα είναι τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro και Pro Max, τα οποία θα έρθουν με πολλές αλλαγές όπως το περίβλημα τιτανίου, την περισκοπική κάμερα, αρκετά αυξημένη τιμή αλλά και τη θύρα USB-C, που θα σημάνει το τέλος εποχής του lightning καλωδίου. Ίσως και να δούμε το "Pro Max" να μεταμορφώνεται σε iPhone 15 Ultra, σύμφωνα με τις νέες φήμες.

Στο ίδιο event αναμένεται να ανακοινωθούν και τα νέα Apple Watches, καθώς και η ημερομηνία διάθεσης του iOS 17, του οποίου τα χαρακτηριστικά τα γνωρίζουμε ήδη

Κάποιοι γνωστοί YouTubers της Apple όπως ο Brandon Butch, αναφέρει ότι η αφίσα του iPhone 15 Event παραπέμπει στις αποχρώσεις που θα κυκλοφορήσουν τα iPhone 15 Pro μοντέλα. Συγκεκριμένα, μέσω διαρροών έχουμε μάθει ότι θα έρθουν σε Blue, Silver, Titan Gray και Space Black, ενώ πατώντας εδώ θα βρείτε όλα τα χρώματα που φημολογείται ότι θα έρθουν οι νέες συσκευές της Apple. 

Τέλος, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλα όσα θα συμβούν και θα ανακοινωθούν στο μεγάλο Apple Event του Σεπτεμβρίου.