Το νέο πιο προσιτό iPad 8ης γενιάς έρχεται γρηγορότερο από ποτέ

Διατηρεί την ίδια τιμή και γίνεται λιγάκι καλύτερο
15 Σεπτεμβρίου 2020 20:51
Το νέο πιο προσιτό iPad 8ης γενιάς έρχεται γρηγορότερο από ποτέ

Η Apple μέσα από τη σημερινή της παρουσίαση, όπου έλειπε η ανακοίνωση των νέων iPhone, φρόντισε να ανακοινώσει νέα μοντέλα για όλα τα iPad των 10 ιντσών. Έτσι, επιβεβαίωσε το iPad 8ης γενιάς, που είναι το φθηνότερο και πιο διαδεδομένο tablet της εταιρίας, το οποίο ενδείκνυται κιόλας για σχολική χρήση, τώρα που οι αποστάσεις και ο κορωνοϊός έχουν αλλάξει τους τρόπους μετάδοσης της εκπαίδευσης. 

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μικρό φρεσκάρισμα του φθηνού 10.2 ιντσών μοντέλου με τον γρηγορότερο A12 chipset, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στο iPad Air του 2019 και το iPad mini, διατηρώντας την ίδια τιμή. 

Έτσι, όσοι επιλέξουν να εισέλθουν στον κόσμο του iPad θα απολαύσουν δυο φορές γρηγορότερα γραφικά και απόδοση και την Neural Engine της Apple για ανεπτυγμένες AR δυνατότητες, την ίδια 10 ωρών διάρκεια μπαταρία και μια απροβλημάτιστη λειτουργία με πλούσια νέα χαρακτηριστικά χάρη -όπως χειρόγραφη εισαγωγή κειμένου με το Apple Pencil- στο iPadOS 14, το οποίο κυκλοφορεί αύριο 16 Σεπτεμβρίου. 

Επίσης, θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα των 32GΒ και 128GB καθώς και σε LTE εκδόσεις. 

Το iPad 8ης γενιάς θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από αυτήν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου με κόστος που θα ξεκινάει από τα $329.