Το πρώτο review του Galaxy Z Fold 2 ήρθε πριν να ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα πάντα γύρω από αυτό, πριν να σας τα πει η Samsung
26 Αυγούστου 2020 09:48
Το πρώτο review του Galaxy Z Fold 2 ήρθε πριν να ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Samsung αποκάλυψε την ύπαρξη του Galaxy Z Fold 2 στο τέλος Unpacked event της νωρίτερα μέσα στο μήνα και υποσχέθηκε μια πιο αναλυτική παρουσίαση στις 1 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο δε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τότε για να μάθουμε τα πάντα για τη συσκευή, αφού ένα κινεζικό YouTube κανάλι ανέβασε το πρώτο review της συσκευής.

Στο video έμφαση δίνεται στην ανανεωμένη, μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη των 6.2 ιντσών Infinity-O οθόνης με ανάλυση 2326x840 pixels και 60Hz, η οποία προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σε κάθετη χρήση, ενώ οριζόντια είναι κατάλληλη για gaming ορισμένων τίτλων λόγω της αναλογίας 25:9. Εσωτερικά έχουμε 7.6 ίντσες με 5:4 αναλογία, 120Hz και προστατευμένη από προεγκατεστημένη μεμβράνη. Τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική οθόνη υποστηρίζουν HDR10+.

Εσωτερικά έχουμε Snapdragon 865+, 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχει WiFi 6E, Bluetooth 5.2, ενώ υποστηρίζει μόνο μία SIM κάρτα. Τα στερεοφωνικά ηχεία τα χαρακτηρίζει ως τα πιο δυνατά που έχει ακούσει σε τηλέφωνο.

Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος είναι όλες από 12MP, με την κύρια (MX555) να χαρίζει εκπληκτικές επιδόσεις, ενώ οι άλλες δύο χάνονται στη μετριότητα. Λόγος γίνεται και για το βελτιωμένο μηχανισμό αναδίπλωσης ο οποίος μπορεί να σταθεροποιήσει το τηλέφωνο σε οποιαδήποτε κλίση θέλετε. Σε συνδυασμό, μηχανισμός αναδίπλωσης και κάμερες μπορούν να προσφέρουν χρήσεις του τηλεφώνου που δεν είναι δυνατές με μη αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Τέλος, το τηλέφωνο έχει διπλή μπαταρία 4.500mAh σε σύνολο, που υποστηρίζει 25W γρήγορης φόρτισης και 11W ασύρματης φόρτισης. Η διάρκεια της μπαταρίας χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video παρακάτω, ωστόσο επειδή είναι στα Κινέζικα μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τους Αγγλικούς υπότιτλους.