Οι game emulators επιστρέφουν στο App Store των iPhone

Η Apple αφήνει πίσω της τους περιορισμούς
06 Απριλίου 2024 14:06
Οι game emulators επιστρέφουν στο App Store των iPhone

Η Apple ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα αφήσει πίσω της τους περιορισμούς που είχε κάνει παλιότερα όσον αφορά τους game emulators. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αναμένεται να αφήνει και πάλι τους προγραμματιστές να ανεβάζουν στο App Store τους δικούς τους emulators, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Apple σημείωσε επίσης ότι όλοι οι προγραμματιστές είναι υπεύθυνοι για το λογισμικό που προσφέρουν στους καταναλωτές συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης ότι ένα τέτοιο λογισμικό θα συμμορφώνεται με όλες τις οδηγίες και τους ισχύοντες νόμους.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι πάει καιρός που η Apple δεν επέτρεπε στο ψηφιακό κατάστημά της τους εξομοιωτές παιχνιδιών, αλλά όπως μαθαίνουμε τώρα από το The Verge, η σημερινή κίνηση θα επιτρέψει στους προγραμματιστές που έχουν emulators στο Android, να τους φέρουν μελλοντικά και στο iPhone.

Η Apple δεν επισήμανε τους λόγους που προέβη σε αυτή την κίνηση, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα επηρεάστηκε από την πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αφήσει τους χρήστες της να κατεβάζουν εφαρμογές από app store τρίτων ή ακόμα και από το web.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Apple πατώντας εδώ.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, αλλά για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: