iPhone: Λόγοι για να κάνετε αναβάθμιση τη συσκευή σας

Από την ίδια την Apple
26 Μαρτίου 2024 13:28
iPhone: Λόγοι για να κάνετε αναβάθμιση τη συσκευή σας

Θέλοντας να βοηθήσει τους κατόχους παλιότερων iPhone μοντέλων που ακόμη το σκέφτονται, να κάνουν τη μετάβαση στις νεότερες συσκευές της iPhone 15 σειράς, η Apple μόλις ετοίμασε μια νέα ειδική ιστοσελίδα συγκρίσεων.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα σελίδα της Apple σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο iPhone έχετε αυτή τη στιγμή μεταξύ των iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Έπειτα, καλείστε να επιλέξετε ποιο iPhone 15 σας κλείνει το μάτι και η σελίδα θα παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα επιχειρήματα για κάνετε αναβάθμιση.

Για παράδειγμα, συγκρίνει τις κάμερες, τις επιδόσεις, τις επιλογές συνδεσιμότητας, το design και άλλες πτυχές των συσκευών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε, λοιπόν, τα επιχειρήματα που παρουσιάζει η Apple για να κάνει κάποιος τη μετάβαση από το iPhone 11 στο iPhone 15, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να εξερευνήσετε με την ησυχία σας όλες τις συγκρίσεις, μπορείτε να βρείτε την εν λόγω σελίδα πατώντας εδώ.

Λόγοι για να κάνετε αναβάθμιση από το iPhone 11 στο iPhone 15 σύμφωνα με την Apple:

Το iPhone 15 καταγράφει φωτογραφίες με έως και 4X την ανάλυση του iPhone 11.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολύ περισσότερες λήψεις με 2X περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από το iPhone 11.

Έχετε περισσότερο περιθώριο για ζουμ με τον τηλεφακό 2X.

Αν το θέμα σας είναι ένας άνθρωπος, ένας σκύλος ή μια γάτα, το iPhone 15 σας επιτρέπει να τραβήξετε γρήγορα τη φωτογραφία και να τη μετατρέψετε σε πορτρέτο αργότερα.

Όταν τραβάτε βίντεο εν κινήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Action για να σταθεροποιήσετε τις πραγματικά ασταθείς λήψεις που κάνετε με το χέρι.

Φτιάξτε ταινίες σαν τον κινηματογράφο με τη λειτουργία Cinematic, η οποία μετατοπίζει αυτόματα την εστίαση στο πιο σημαντικό θέμα μιας σκηνής.

Αναβαθμίστε τα βίντεό σας με τη λειτουργία 4K Dolby Vision για περισσότερη λεπτομέρεια, χρώμα και αντίθεση.

Το USB-C σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε το Mac, το iPad ή τον υπολογιστή σας με το ίδιο καλώδιο όπως αυτό του iPhone 15.

Το chip A16 Bionic διαθέτει GPU που είναι έως και 60% ταχύτερη από την GPU του A13 Bionic.

Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε έως και 3 ώρες βίντεο περισσότερο από το iPhone 11.

Το iPhone 15 υποστηρίζει ταχύτατα 5G δίκτυα.

Το iPhone 15 έχει το Dynamic Island, το οποίο δείχνει την κατάσταση της πτήσης σας, τη μουσική σας και πολλά άλλα, ώστε να μη χάνετε τίποτα.

Το iPhone 15 είναι 4 φορές πιο ανθεκτικό σε πτώσεις χάρη στον ανθεκτικό σχεδιασμό και την πρόσοψη του Ceramic Shield που είναι πιο ανθεκτική από κάθε γυαλί smartphone. Το iPhone 15 είναι επίσης πιο ανθεκτικό στο νερό.

Tags: